Levý obrázek je kótovaný jako pro strojaře v mm, pravý obrázek má kotování pro stavaře, tedy v cm a to se vám na papír asi nevejde, ale proč by to muselo být na papír? Třeba to může být na podlahu, nebo to jsou rozměry betonových dlaždic pro zatravňovací mžížku? Kdo ví?
Narysoval jsem obdelnik s rozmery 120×180mm Potom jsem rozdelil obdelnik na ctverce 60x60 coz jsem udelal po 6cm Nevim jestli to mam dobre Kdyz tak mi muzete poradit
Nevěděl. S kótami co máte dané to narýsovat technicky vzato nelze. V případě že bych měl k dispozici všechny potřebné kóty, tak je to práce na 5 minut i s vypitím kávy.
no myslím, že je to do školy, ne do práce. Učitel nebude vše kótovat, žák si nemusí vše zapsat. Levý obr. je jasný. Pravý taky, jsou to od pohledu čtverce, takže ty kóty dole si dej i na stranu. jinak je fakt, že ten v pravo bez kót, je vlastně nerýsovatelný. Jestli je totok problém, tak se těš na pozdější učivo. Vždyť jenom narýsuješ obrázek v daných rozměrech. A co se týká těch tvých dotazů, nemáme to za tebe narýsovat? Jestli nevíš tak triviální věci jako převod mm na cm, možná to není úplně vhodný obor pro tebe. Za mě nechápu co na tom nechápeš. Peníze si umíš spočítat? Psát umiš? Co mobil, zvládáš ovládat? Nevím jak se někdo může ptát jestli 60mm = 6cm. To je prostě moc. Já bych ti doporučil, zavři knihu a najdi si něco jednoduššího, lopatu nebo koště, ale i ty mají svá úskalí. Co potom s takovými obrázky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.