Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Pokud to trvá měsíc a před tím bylo vše v pořádku, je nutné najít příčinu. Co se za ten měsíc změnilo? Přihodilo se Vám něco co Vám srazilo sebevědomí třeba? S někým jste se nepohodla? Někdo Vás ztrapnil, ublížil Vám? Zavzpomínejte, něco se stát muselo...
Ale ten psycholog by nebyl od věci. Již jste zde psala a pokud není žádné zlepšení, nebraňte se tomu a odborníka vyhledejte.
Mám podobný problém s prací a také to nechci řešit s doktory.Před rokem jsem začala pracovat a od té doby mám hroznou nechuť tam chodit.Návaly horka mám také.Ani tak nejde o druh práce ale o to tam vůbec být a pracovat.Jedná se také o stejnou fóbii,jiný druh nebo jsem jen líná?
Tohle se stává i učitelkám... ale bez legrace, tohle se stává i v některém zaměstnání, kdy je člověk pod tlakem z vnějšku, nebo z vnitřních pocitů. Nejlépe vám poradí odbornice nebo odborník, ale než poradí, tak asi bude vyzvídat a ne na jedno "sezení", ale na několikrát. Někdy postačí se svěřit někomu hodně blízkému, komu důvěřujete, někomu z rodiny, nebo přátel, kteří to nerozkecají dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.