Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijmou mě?

Od: lole odpovědí: 4 změna:
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli mě vezmou na učiliště (obráběč kovů) když už jsem příjmut, ale na vysvědčení 2 pololetí budu mít 5 z matiky..(průměr mám 4,61).Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Nevím, jak je to konkrétně na učilišti, na které ses přihlíásil, ale řada učilišť přijímá žáky i s nedokončeným základním vzděláním. Je tedy možné, že tě učiliště přijme.

Uvědom si ale, že pokud nedostatečnou koncem srpna neopravíš a z nějakého důvodu nedokončíš ani učiliště, budeš celkem chodit do školy třeba 12 let, ale stále nebudeš mít ani základní vzdělání...

hodnocení

1x
Ahoj.
Budeš muset dělat reparát.Ten bývává povětšinou v srpnu.
Pokud ho neuděláš,nebudeš mít ukončené základní vzdělání.
Tudíž by tě vzít na střední školu neměli.
Alespoň dříve tomu tak bylo.
Počti si ze starších příspěvků : poradte.cz/...
lolec
hodnocení

Ale já jdu na učiliště...

Vsak učiliště je taky stredni skola. Mas stredni odborne učiliště, stredni s maturitou a gymnázium. Jinak budes muset udelat opravaky aby jsi ukončil základní školu a mohl jit dále.
doplněno 24.05.17 20:25: Tedy stredni učiliště, stredni odborne učiliště. Uz se do toho motam. Každopádně pokud neudelas opravaky tak te nevezmou
doplněno 24.05.17 20:38: Tech vyjmenovaných typů skol si nevsimejte :D. Ke konci sichty v tom mam guláš. Každopádně snad podával dáš a vyucis se. Sam jsem se pred 6ti lety vyučil obrabecem a po 6ti letech praxe me to stále bavi a naplňuje. A penize taky pěkně sypou. Ale mozna je to jen tim, ze jsem u nemeckych hranic x,)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]