Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli mě vezmou na učiliště (obráběč kovů) když už jsem příjmut, ale na vysvědčení 2 pololetí budu mít 5 z matiky..(průměr mám 4,61).Předem děkuji
Nevím, jak je to konkrétně na učilišti, na které ses přihlíásil, ale řada učilišť přijímá žáky i s nedokončeným základním vzděláním. Je tedy možné, že tě učiliště přijme.
Uvědom si ale, že pokud nedostatečnou koncem srpna neopravíš a z nějakého důvodu nedokončíš ani učiliště, budeš celkem chodit do školy třeba 12 let, ale stále nebudeš mít ani základní vzdělání...
Ahoj. Budeš muset dělat reparát.Ten bývává povětšinou v srpnu. Pokud ho neuděláš,nebudeš mít ukončené základní vzdělání. Tudíž by tě vzít na střední školu neměli. Alespoň dříve tomu tak bylo. Počti si ze starších příspěvků : poradte.cz/...
Vsak učiliště je taky stredni skola. Mas stredni odborne učiliště, stredni s maturitou a gymnázium. Jinak budes muset udelat opravaky aby jsi ukončil základní školu a mohl jit dále. doplněno 24.05.17 20:25: Tedy stredni učiliště, stredni odborne učiliště. Uz se do toho motam. Každopádně pokud neudelas opravaky tak te nevezmou doplněno 24.05.17 20:38: Tech vyjmenovaných typů skol si nevsimejte :D. Ke konci sichty v tom mam guláš. Každopádně snad podával dáš a vyucis se. Sam jsem se pred 6ti lety vyučil obrabecem a po 6ti letech praxe me to stále bavi a naplňuje. A penize taky pěkně sypou. Ale mozna je to jen tim, ze jsem u nemeckych hranic x,)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.