Zdravim Chtela bych vas poprosit o zkusenosti a rady,jak nasimulovat nemoc a nemuset jeden den jit do skoly. (Ve stredu mame asi po roce na suplovani 3hodiny ucitelku,ktera me nema rada ani moji segru nemela rada a vzdycky si to vybiji na nas a ztrapnuje me pred celou tridou) ..nikdy se nevymlouvam ,v pololeti jsem mela 0zameskanych hodin,ale ted je to fakt nutne,mam z toho uz ted strach a vysvetloval rodicum,ze je ucitelka zasedla nema cenu... Ted zpatky k tematu,na internetu jsem cetla ,ze pomaha voda s mlekem a se soli nebo voda s kridou ,mate nekdo nejake zkusenosti? co je lepsi? A co je jen na 1 max 2 dny?Pak jsou prazdniny a nechci byt nemocna cele prazdniny:/ A nemela bych si to dat uz vecer? Abych rekla uz vecer ,ze mi neni dobre a uz s tim pocitali a rano bych si taky trosku dala... Dekuju vsem za rady
Nezahrávej si se svým zdravím a nevymýšlej blbiny. Co sis nadrobila, tomu stejně neutečeš. Jen to oddálíš. Už jsme Ti radili, aby ses k problému postavila čelem. poradte.cz/...
Překonej strach, vyřeš problém s učitelkou, budeš to mít za sebou a zase bude vše dobré!
Moje rada je, že když jsi šikovná a dobře se učíš, dohodni si s rodiči že tě omluví. My jsme tomuhle doma říkaly čína. Moje mladá tohle nezneužívala, ale asi 2x do roka se stalo, že se jí do školy nechtělo. Napsala jsem jí omluvenku, protože jsem věděla, že zameškané dožene a nebude mi lhát a vymýšlet ptákoviny. Přestaň se vytáčet a v klidu polož argumenty na stůl a nauč se s rodiči, v klidu, komunikovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.