Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsměch a nadávky - jak to řešit?

Od: simm odpovědí: 4 změna:
Dobrý den zažívám ve škole velmi o nepříjemnou situaci ve škole jsem byla obviněna za to ,že jsem "napadla" na chodbě školy spolužačku a před spolužáky mluvila hanlivě. Několik spolužáku vypovídalo a všichni v její prospěch ve třídě totiž hodně lidí stáhla k sobě tím,že si o mně navymýšlela lži který jim věří. Já doma měla papíry o spolužáku o tom jak o mně mluví ona ne jen po třídě ale i po škole ale nic sem učitelce nepředložila nechtěla jsem to nák řešit v škole to uzavřeli tak ,že jsem,dostala dutku ředitele školy ovšem jednání se přemýsilo až na přestupkovou komissi kde se to uzavřelo tak ,že jsem ,že žádného napadení nedopustila pouze jsem se bránila z duvodu jaké mi připravila prostředí ještě před tím než sem do školy nastoupila.Na komisi jsem už předložila i své dukazu .Dnes jsem stím šla za ředitelem školy z duvodu ,že i pi vyřešení na škole a vyřešení na komisi mi nedá pokoj.Neustále semi vysmívají do obličeje,titulují mě slovem pič* , dělají mi naschvály ,že vyppráví o mém ex který je ted sní řediteli jsem tohle zdělila i to jak se to vyřešilo na přestupkové komisi i to co se děje dál . Řekl ,že ho to nezajímá , nic řešit nebude že už to uzavřel a ,že mu přijde ,že vše dělám já q jestli mám náký problém mám sepsat stížnost a on mi ji vyřeší. TOHLE BY PŘECE ŘEDITELE ŠKOLY ZAJÍMAT MĚLO NE?co mám dělat? s třídní o tom taky mluvit nechci slečny ze zastává a hodně při ni drží míc děkuji za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dankoss*
hodnocení

2x

mohu se zeptat do kolikáteho ročníku chodíte? tohle už jsem viděl taky , něco jim vadí na vás , třeba máte lepší věci třeba mobil nebo tak , je možné že se chováte jinak než oni , to je vpořádku jestli se chováte slusně , je tu další možnost snaží se na někom vylejt jejich náladu třeba z rodiny a zrovna jdou po vás protože jste úplně jína než oni , já to třeba řešil tím že jsem začal chodit na karate ( bohužel jsem u karate dlouho nevydržel =D ) tím jsem si zvedal sebevědomí , to z tím ředitelem není úplně vpořádku , může se stát že to dlouho nevydržíte a bude z toho ještě větší malér

jak psal kolega zkuste to řešit z rodiči , případně kdyby to bylo až moc zlé tak změnit školu

jinak držím vám palce a přeji hezký den

dan :)

simm
hodnocení

Chodím do prvního ročníku.Myslím ,že hlavní roli hraje to ,že chodí s mým bývalým přítelem :( a rodiče to řešit nechtějí.

marmar*
hodnocení

1x
A co se svěřit rodičům? Kdyby šli za ředitelem oni, řešit se to bude.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Ty už jsi to tu přece řešila.

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]