Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikana pouze z jedné strany?

Od: bublougirl odpovědí: 4 změna:

Ahoj potřebovala bych poradit.

Jsem na středí škole a pržívám tam né moc příjemnou situaci. S jednou spolužačkou jsem si nesedla a začala dívčí válka. Vzájemně jsme se pomlouvali, ponižovali , nemluvili o sobě hezky , snažili se co nejvíce lidí shrnout na svou stranu ... Od třídní učitelky jsme měli zakázaný vzájemný přístup jedna k druhé ... ovšem nadávky a dále pokračovali. Slečna přišla do školy s tím ,že ji šikanuji JÁ a ona je ta chuděra. Učitelka řekla ,že ji šikanuji. Je možné ,že když tohle dělají dvě osoby ,že za osobu která šikanuje bude považévána ta jedna a ta druhá za tu chuděru a její protistrana to vše odnese? JÁ TO NECHÁPU ! VŽDYŤ VŠE BYLO VZÁJEMNÉ! děkuji za odpověď :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zřejmě zásadní bude to, co lze dokázat. Tedy pokud jste např pomlouvala a ponižovala a dotyčná na to má např. svědky, nebo nahrávku - prostě nějaký důkaz, tak máte problém. Vítejte ve světě dospělých - prostě nesete zodpovědnost za své skutky. Takové ty dětinské výmluvy - ,,ale ona taky, ona si začalaaaa´´ ty prostě fungují na pískovišti, ne u dospělých jedinců.

hodnocení

2x

Chceš ještě jednu radu? Tady je

Šikana pouze z jedné strany?

ladinpraha*
hodnocení

1x

Odpovědi už jsi přece dostala, ale postrádám tvoji reakci na ně.

poradte.cz/...

lionka*
hodnocení

0x

Slečno, možné je úplně cokoli.

Radím vám se do takových hádek a žabo-myších válek nepouštět, kamarádky si nevšímat a držet se od ní stranou. Zatím chodíte jenom do školy - to máte ještě v pohodě, protože kdybyste se takto chovaly v zaměstnání, tak o tu práci klidně můžete obě přijít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]