Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam schovat tahák?

Od: tahacek odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat. Zítra píšeme z latinských názvů chorob a nemocí. Ale protože jich je strašně moc, rozhodla jsem se udělat si tahák. Jenže nevím, kam sním. Poradil by někdo? :) Díky ;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ackar*
hodnocení

0x

Já mám pár osvědčených míst: penál, rukáv anebo do klína:)

papene*

*cteni* pohodaveskole.net/...

mrsky-tuzky.blog.cz/...

poradte.cz/...

atd.

Nejlepší je se naučit.Lehce se to říká.

tahacek
hodnocení

No o klíně jsem také přemýšlela. Ale je to psané písmem č. 4. Takže je to opravdu malinké a nejsem si jistá, že bych to přečetla na tu vzdálenost... A v penálu to také nepujde, poněvadč chce, abychom si dávali všechno z lavice pryč. tudíž zbývá jen ten rukáv. Otázka ale je, jestli mu to nebude moc nápadné, když budu neustále rukáv ohrnovat :-D Přece jen 2 lavice od katedry je druhá lavice :-D Díky

ackar*

Ale rukáv bude jen místo, kam si budeš tahák zastrkovat jen když půjde zrovna kolem. Jinak ho měj v dlani;)

schery*
hodnocení

0x

Já jsem to řešila tak,že jsem si vzala sukni+průhledné punčocháče a nebo za hodinky s tlustým páskem.*tanec*

dracek*
hodnocení

0x

propiska s tahákem vector :)) zetservis.cz/...

pepyk93*
hodnocení

0x

Když píšeš,že nemůžete mít nic na lavici,tak jsem taky pro tu sukni;)

hodnocení

0x

Tahák je možné přišpendlit zespodu na sukni - lze použít pouze u minisukní :)

Vidím, že už je po písemce, no snad dopadla dobře.

kolobezka97
hodnocení

0x

vem si sukni a silonky a dej si ho pod silonky ale pozormusi byt svetle ty silonky a nebo si vem hodinky a dej si ho tam

krulis*

Dobrý způsob je taky si ho napsat obyč. tužkou na lavici(znám z vlastní zkušenosti*smich*)

lidus*
hodnocení

0x

zkušenost-tahák složený do tzv. harmoniky, ukrytý pod dlaní v případě, že jde kantor strčit do rukávu nebo shodit do klína pod velký svetr.Mimochodem, už tím, že si tahák připravíte se spoustu věcí naučíte.Tak hodně štěstí a dejte vědět jak to dopadlo.

alf*
hodnocení

0x

to už tu proběhlo a má rada je stále stejná - nejlepší jsou ruličky - nejmenší, nejvíce informací, celkem rychle dostupné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]