Nejste přihlášen/a.
Každý rok pořádáme ve škole vánoční veletrh- v hale a tělocvične má každá třída stůl kde poskládá svoje výrobky a prodává je rodičům. Minulý rok jsme byli na 2. místě když jsme vydělali 6 000 Kč. Chceme se letos dostat na první místo nenapadá někoho něco zajímavého na prodej či na přilákání rodičů?
Děkuji Mainsy
Lidi mají rádi hazard, možná tombola s nějakými recesistickými blbostmi je naláká víc. Nám to zabralo.
Krom toho lidi rádi jí, takže nějaké domácí koláče, džemíky hezky zabalené ap. bodují všude spolehlivě též.
doplněno 11.11.14 18:57:Kde není žalobce, není soudce. Většinou tyhle dobročinné akce nefungují na základě udání. To by nemohl nikdo ani vybírat na maturitním plese. Navíc lze udělat tombolu tak, že každé číslo vyhrává, a pak je to vlastně prodej.
Ještě mne napadla burza veselých kousků, lidi nebo lidi se psem předvedou nějaký trik, kouzelnické či sportovní číslo, umělecký přednes hovadiny, hra krákoravé písně atd. Např. můj pes umí povel Sudy, takže kdo chce vidět sudy, navalí pětku. Aby to nebylo tak polopatistické, tak si tam k sobě dám obrázek sudu, ať jsou lidi zvědaví. Atd. Krámů má všude každý plný byt, lidi se chtějí bavit.
Mrkni ještě sem na nějaké vánoční činčurky, dávala jsem tam videonávody na výrobu poradte.cz/...
Dejavu, obávám se, že tombola to dle zákona nemůže býýt, mohou mít průůser.
doplněno 11.11.14 19:02:Jen upozorňuji, že tombolu řeší zákon, jinak je mi to fuk, co si tam budou dělat! To samé burza, i tu řeší zákon. Ať to nazvou jinak ...
doplněno 11.11.14 19:03:Já snad čtu myšlenky ...
nevím, co jste prodávali minule, ale určitě, kdybyste doma "mákli" a každý vyrobil něco - tak se to prodá... U nás se prodávalo: sušené ovoce - domácí jabka v celofánových pytlíčkách s mašlí (šly na dračku), doma upečené mini vánočky, mini štoly, balíčky s cukrovím, balíčky s perníčky...
vánoční dekorace doma dělaná - věnečky na dveře, adventní věnečky, svícínky, perníčky na mašličkách...
jestli je někdo šikovný a umí šít - tak vystřihnout látková srdíčka a naplnit je vatou a přišít mašličku... nebo kamarádka šila podšálky - čtvereček z látky z vánočním motivem, uvnitř tenký vatelín a posypat perníkovým kořením, pak okolo zašít. (krásně voní, když na to postavíte horký hrneček)
možností je spousta - jen tomu věnovat ten čas, no...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.