Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vím, že na netu toho asi bude hodně, ale radši mě zajímají osobní zkušenost a případné výtvory.
Potřebuji tip co vytvořit se šesti letým synem na Vánoce? Napadl mě nějaký svícen. Klasika asi z jablka či pomeranče a do toho napíchat koření + svíčka. Ale brali bychom něco orginálnějšího, ale lehkého (aby to zvládl). Taky by to mělo něco vydržet (rád by poslal po přátelích kamarádce do ciziny). Nebo klidně něco jiného, co bude hezké a lehké pro něj. Mě krom toho svícnu nic nenapadlo... prostě něco, co ocení že si s tím dal práci a vytvořil to osobně. Díky moc.
Zdravím a posílám většinou videonávody na netradiční věci, které se dají udělat s dítětem a vypadají dobře, snad si něco vyberete:
takový třeba netradiční stromek z knížky
nebo tenhle z dárkového papíru
Tady ozdůbky http://www.vanocni-darky.cz/vyrabime-s-detmi-vanocni-ozdoby-i/
http://www.modrykonik.cz/blog/gabrielaa/album/tvorime-pro-deti-a-s-detmi-blizi-se-vanoce/
věneček byste zvládli též, korpus na něj se dá koupit (květinářství, kreativní potřeby)
nebo tohle je moc pěkné
Mám moc ráda, kromě větších vazeb, malé drobné ozdůbky: maličkou větévku brušpánku se slaměnkou nebo lampionkem mochyně, stéblem trávy, větvičkou z břízy, přízdobou. Citron a mandarinku na kolečka, na plochý talíř nechat uschnout na topení a navlékat na nit jako řetěz. Lze mezi každý plátek navléci kousek kůry, třeba smotané, ale ta se musí navléci čerstvá, po usušení příliš ztvrdne. Do horní části šišky, mezi lupeny namontovat nit, nahoře svázat, provléci a uvázat červenou mašličku. Tohle mívám na kuchaňských záclonkách, ale šišky jdou navěšet kamkoliv. Máte tavicí pistoli? K dostání v papírnictvích a železářstvích za cca 100 i s náplní. A s tou a s přírodninami se dají dělat kouzla. Stačí jedna procházka lesem a nějaké nádobí, zajímavé kousky dřeva. Takových a podobných, netradičních, ale půvabných věciček lze vytvořit spousty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.