Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbalení a zabalení skupiny

Od: tomas76 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
ve složce Videa jsem nějakým omylem vytvořil "Skupinu". Rozčilu je mě to, nemohu se toho zbavit, jde jen Sbalit skupinu, Rozbalit skupinu, ale já ji chci odstranit... Moc děkuji za radu.
Hezký den
Windows 7 Ultimate 64 bit

Rozbalení a zabalení skupiny

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Proč zakládáš nové téma a nepokračuješ tady?

www.poradte.cz/po/...

tomas76
hodnocení

Omlouvám se, nevšiml jsem si, že to tu stále je a domníval jsem se, že budu tedy muset vytvořit nové téma, ale aby mě to "pustilo" tak i pod novým názvem a nickem :(

hop®

Omluva se přijímá, další dotaz na stejnou záležitost už prosím nezakládejte, mohl byste začít být nepopulární, tady se to nedělá. Věřte, že pokud někdo bude znát radu na Vaše problémy, tak rád poradí. Pokud delší dobu nikdo nezareaguje a budete myslet že dotaz je zapomenut, stačí ho v historii najít a obnovit třeba kamarádskou hláškou "Tak pořád nic?", a objeví se jako aktuální, možná zde pak bude někdo, kdo poradí.:)

sondaw*

Nejde ani tak o to, že bude nepopulární nebo že se to nedělá. Spíš o to, že případné odpovědi a rady bude dostávat rúzně podle toho, kdo zrovna které z těch dvou témat otevře a bude v tom zbytečný binec

hop®

Ano, samozřejmě i o toto jde, ale věřím, že tento člověk to pochopil a bude respektovat. A o to jde taky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]