Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skupina - sbalit, rozbalit ale jak zbavit?

Od: stanor odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

ve složce Videa jsem nějakým omylem vytvořil "Skupinu". Rozčilu je mě to, nemohu se toho zbavit, jde jen Sbalit skupinu, Rozbalit skupinu, ale já ji chci odstranit... Moc děkuji za radu.

Hezký den

Skupina - sbalit, rozbalit ale jak zbavit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

151*
hodnocení

0x

Předpokládám, že přesunout do koše jste tu skupinu už zkoušel.

Snad ještě zkusit tu skupinu zvolit jedním kliknutím myši a pak stisknout klávesu Delete, mělo by vyskočit menu...

sondaw*
hodnocení

0x

Hledej v systémové nápovědě nebo na netu, kde je spousta rad a tipů pro tvůj operační systém, chce si s tím dát trochu práci nebo zkoušet možnosti nebo nastavení přímo ve složce

Nějaké tipy

jnp.zive.cz/domac/...

www.optimalizovan/...

www.mydigitallife/...

windows.microsoft/...

tomas76

Nene, nejde mi o sdílení domácí skupiny, jde mi o to, že se chci zbavit toho, že když vložím jakýkoliv soubor do složky Video tak se okamžitě (i když bude složka prázdná) vloží do Skupiny a né normálně, jako např. obrázek č.1. Když totiž smažu tu skupinu, objeví se po kliknutí na složku Video toto (obr.č.2) a když tam cokoliv vložím, nebo jak píše systém zahrnu, okamžitě to bude zase v té "skupině". Nějak jsem to podělal naštěstí pouze u této jedné složky :D

Skupina - sbalit, rozbalit ale jak zbavit? #2
tomas76
17.06.10 01:05

obrázek 2

Skupina - sbalit, rozbalit ale jak zbavit? #3
sondaw*

A když to video nebo obrázek jen do té složky přesuneš a nedáš Zahrnout? Nemám "sedmičky" ale podle mne to musí být někde přímo v té složce - v nastavení, možnostech zobrazení, možnosti pod pravým myšítkem. Zkus projít položku po položce, myslím v panelech a pod pravým myšidlem

tomas76

Nejde jinak než kliknout na Zahrnout složku. A opravdu jsem to tam klikal pravým, levým, zkoušel možnosti zobrazení, uspořádání,fakt nevím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]