Nejste přihlášen/a.
Nazdar,
mám problém s grafickým rozhraním. Stará grafika, starý komp, ve Win v nouzového režimu to fakčí, jinak bliká o stošest.
Vše jsem vyzkoušel - obnovovací frekvence, vyčistit, kabely a monitor jsou také funkční. Nemám možnost půjčit a odzkoušet jinou grafiku. Potřebuji zjistit, jestli je špatná grafika nebo sběrnice na madrbórdu. Nevíte někdo, jak na to?
Jinak, úplně stejný story, jak kolega před rokem
udělal jsem přesně to samý, ale bez výsledku.
To je hezké... znáte film "číslo 5 žije"? Chci informace ... informace ...
Neznám vaši grafiku, konfiguraci, rozlišení monitoru ... nic.. jak máme poradit?
Já mam komp starý 10 let. Myslíte že je starý? 500W zdroj, 4GB RAM, 512 MB grafika .. stáří není informace o stavu ...
Grafická karta NVidia Geforce MX 440 128MB AGP, grafická konfigurace 1024x768,32bitů, 60-80Hz, AMD Athlon XP 2400+ 2.01 GHz, 512 MB RAM, Monitor ADI P700.
Nebliká jako když jede na nízké obnovovací frekvenci, ale občas se sekne obraz, nic se neděje a vše se rozjede až blikne obrazovka. Mezi tím se odehraje někdy 10 minut a někdy třeba jen 1s mezi bliknutími. V poslední době je to ale stále častěji a četněji a počítač se nedá už vůbec použít.
Pokud toto nedělá v Nouzovém režimu, jsou příčinou pravděpodobně ovladače a nemusí to být nutně ovladače na grafickou kartu. Já bych toto řešil kompletní reinstalací po které budeš sledovat, jestli a po instalaci čeho se problém zase vrátí.
Za zkoušku možná stojí i očista registru...
Pak to dělají Wokna, cpou tam driver, se kterým to evidentně nechodí. Takže buď měnit ovladač nebo změnit operační systém nebo změnit hardware.
Tak jak říká spider . Ta sestava není problémová, spíše běžná jako slabší PC, děti ho mají taky, tak tam není důvod k sehlání. Nebudu opakovat rady, ale zkuste nabotovat system z instalačního WIN. Jako byste chtěl dělat novou instalaci. Zda to bude dělat taky. Pokud to nedělá v DOS ani v nouzi, tak to nebude ASI HW chyba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.