Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém.
Před zhruba měsícem mi počítač u hraní hry hodil nějakou grafickou chybu, hra se zasekla a grafika v ní se zpřeházela...po alt-tabu do windowsu mi spoustu ikon na ploše zčernalo, a kontakty qipu měly místo obrázku statusu černý rámeček. Následoval restart, chvíli to jelo v pohodě, pak zase to samé. Po čase mi to začaly dělat všechny hry využívající grafickou kartu (mám NVidia Geforce 4 MX), jako třeba warcraft 3, NFS MostWanted apod. Navíc mi začala přeblikávat obrazovka i když jsem měl spuštěnou mozillu na určitých stránkách (padalo mi to i u google.cz), blikala v určitých nepravidelných intervalech, po restartu to jelo v klidu do doby než jsem pustil prohlížeč nebo nějakou hru. Včera se k těmthle zásekům přidalo ještě to, že když jsem počítač přes tlačítko restartoval, tak už při obrazovce s načítáním disků nešly vidět žádné slova nebo písmena, ale pouze barevné čtverce přes celou obrazovku. Restart to sice dočasně řeší, ale na počítači se nedá v podstatě nic moc dělat. Neví někdo v čem by to mohlo být? Smířil jsem se s tím, že budu muset asi pořídit novou grafiku, ale zdá se mi, že to tohle už možná není jenom grafikou. Díky za jakoukoli reakci.
no to nevim, ale mam ji zhruba 5 let, a treba warcrafta uz na ni hraju hodne dlouho. navic mi to teda hazi nejake psycha jeste pred tim nez zacne vubec bootovat system, to me desi vic nez znicena grafika![]()
No ale dyď o tom mluvim- NEPŘEHŘÍVALA SE TI GRAFIKA? Zkokni teploty i teď a hlavně jestli nemá zahumusený chladič, větráček zda se točí atd... grafice je fuk zda jede nebo nejede OS, výstup z ní jde pořád
ok, jenom teda nevim kde mam ty teploty zjistit, a jake jsou optimalni teplotni hodnoty, mohl bys napsat jak na to?.)
Chladič přeci zkouneš...špíše mi jde hlavně o tohle, protože buď se to přehřívá pořád a nebo spíše už je grafika načatá. Jinak teploty speedfan. Už jsi to měl místo dalšího psaní zkouknout a jelikož jsi nic o chladiči ani zda tam je nebo neni větráček neřekl tak jsi na to nekoukl
tak speedfan mi vyhodil tyhle hodnoty: temp1: 31 C, temp2: 36 C, temp3: 62 C, HD0: 31 C. jinak grafika samotna aktivni chlazeni nema vetraky jsou akorat u zdoje a na desce...na desce vypada (aspon na pohled) v klidu, nijak moc zamaraseny, ten zdrojovy asi zapraseny bude no...
hmmm, tak tu grafiku zkus vyndat z desky a znovu tam cvaknout- jen pokus zda náááhou dou neni někde špatný kontakt...ale spíše jde asi grafika do kytek...uvidíš co sem napíšou kolegové
... hraju ... až dohraju... otevři bednu - vyčisti od prachu a opatrně zkontroluj všechny doteky, pohyblivost větráků - zasunutí kšandy na desce - podívej se, zda nejsou nafouknuté kondensátory na desce. Potom zkus, zda Ti půjdou hry na této zkoušečce ... hru si vyber z roletky : systemrequirementslab.com/... ... a znovu si přečti co už tu bylo napsáno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.