Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.
Zajímá mě,jakým programem nejlépe odstranit EXIF a GPS informace z fotky.Na serveru www.stahuj.cz jsem našel nějaké programy,ale nevím který si vybrat.Máte někdo zkušenost s nějakým takovým programem? Jde mi třeba o to,že nechci,aby se dalo z fotky zjistit,kde byla pořízena nebo třeba datum a čas pořízení apod.
Děkuji za odpověď.
:Dpepyk93 a já měla dotaz podobný, akorát obráceně.Jak jsi to udělal, že máš popisky na fotkách?
Papene,rád bych pomohl,ale asi jsme se nepochopili.
Já potřebuji odstranit z fotky data,která jsou obvykle uložená spolu s fokou a obsahují různé údaje např. datum a čas pořízení fotky,typ fotoaparátu nebo třeba souřadnice místa,kde byla fotka pořízena.
,,Fotografie pořizované digitálním fotoaparátem obvykle obsahují metadata ve formátu Exif. V těchto metadatech jsou uloženy informace o vzniku fotografie _ datum a čas pořízení, použitá ohnisková vzdálenost, použití blesku, typ a výrobce fotoaparátu apod."
Nebo třeba zde : cs.wikipedia.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.