Nejste přihlášen/a.
Zdravím..
Už 2. den se marně pokouším naskenovat a uložit do počítače jeden lístek(chtěl bych ho poslat s emailem). Když to zkusím ručně a zmáčknu tlačítko SCAN , tak v tiskárně něco zavrní ale neskenuje. Když to zkusím podle brožury přes MP Navigator EX 1.2 tak mi nejdřív oznamuje že skenuje ale nakonec mi vyjede okno s názvem ScanGear ve kterém je napsáno- Probíhá údržba tiskárny. Počkejte na dokončení až potom proveďte skenování. Code:2,114,0 .
Poraďte co s tím mám dělat. Díky.
Podotýkám že jsem počítačovej ANALFABET!
Ovládací panely - Přidat nebo odebrat programy - najít vše co se instalovalo s tiskárnou a dát odebrat. Potom Systém - Hardware - Správce zařízení - bude tam asi Zařízení pro zpracování obrázků a odebrat ovladač. Dále Ovládací panely - Tiskárny a odebrat tiskárnu. Restart a postupovat v instalaci dle pokynů v manuálu.
Našel jsem tam celkem 5 kousků s názvem canon , mám je smazat všechny?
Budou všechny na tom 1Cd co jsem k tomu dostal?
Jasně,smažte všechny.
Měly by tam být asi tyto-Canon MP navigator,Canon MPxxx series,2x Canon Utility,atd...Mohou se tam ale skrývat i další programy,které nejsou označeny značkou výrobce,tak se radši podívejte(např.Pixma,Scansoft,atd...)
Pokud máte originální instalační CD od výrobce,je na něm veškerý potřebný Software k běhu této tiskárny.
Odinstaloval jsem těch 5programů co jsem o nich psal.
Vložil originální CD, znovu nainstaloval.►
Bohužel je to stejný... NIC NIC NIC...
Právě že do té doby než jsem začal řešit problém s inkoustovými náplněmi ( poradte.cz/... ) tak bylo všechno v pořádku...
Zkousel jste skenovat i pres sw? Nebo jen pres hw tlacitko? Kdyz otevrete viko, beha tam sken cidlo?
Zkuste skenovat pres dodany sw, deje se pak neco? Ten zvuk urcite poznate
Dobrá, přepínám na cz klávesnici
Zajímá mne, zda jste zkoušel i skrz dodávaný software (program) ovládat skener. V titulku se totiž zmiňujete, že jste zkoušel jen tlačítko SCAN na tiskárně. A když otevřete víko, zda tam projede skenovací hlava a je podsvícená, abychom vyloučili problém v tiskárně
A co se týče té údržby, nezasunul jste akorát špatně novou náplň do tiskárny?
Já jsem nepsal že jsem to zkoušel jenom tlačítkem SCAN. Psal jsem že jsem to zkoušel ještě přes MP Navigator Ex 1.2 jak je popsaný v přírůčce. Má to ikonu na ploše tak by to měl být program..-?
Zdravím...
Tak jsem tady s mým problém zase. Do dneška jsem to bohužel nevyřešil. Napadlo mě jestli by šli programy z instalačního cédéčka stáhnout na flešku, potom si na flešce prohlídnout který programy to stáhlo, podle toho je z kompu odinstalovat a znovu nainstalovat?
Zdravím, ovladači nebo programem k tiskárně to nebude. Předpokládám asi správně, že jste inkoustové náplně od února co došly ještě neměnil. Tiskárna totiž s prázdnými inkousty neskenuje. Jsou dvě možnosti. Buď koupit a vložit nové náplně nebo vypnout detekci kontroly hladiny inkoustu. Když podržíte na tiskárně asi na 5 sekund tlačítko s červeným trojúhelníčkem v kolečku (vpravo dole), vypnete tuto detekci a tiskárna by měla začít zase normálně pracovat. Po vložení nových náplní by se měla detekce hladiny inkoustu zase sama aktivovat.
Akorát že co sem zkopčil a uložil do kompu tak teď nemůžu najít...
To sem celej já. Ach jóóóó...
Nemusíte, detekce hladiny by měla být neaktivní dokud nevložíte nové náplně
cesta k uloženým naskenovaným dokumentům je obvykle přes složku JMÉNO UŽIVATELE - dokumenty -> složka Obrázky ->složka MP Navigator Ex
nebo když si otevřete ten skenovací program, tak máte někde vpravo nahoře Předvolby, v nich je uložit do, kde je popsaná cesta k té složce, popřípadě si ji můžete změnit
Jak sem psal jsem počítačovej ANALFABET!
Nešlo by to srozumitelnejc? Kde najdu složku JMÉNO UŽIVATELE - dokumenty -> složka Obrázky ->složka MP Navigator Ex?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.