Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po 3týdnech provozu dochází barva

Od: lujs® odpovědí: 8 změna:

4.Ledna jsem zprovoznil úplně novou tiskárnu CANON PIXMA MP190. Už v polovině tohodle týdne jsem pozoroval horší Qalitu tisku.. Je možný aby po zhruba 150 vytištěných listsch byly obě náplně vypotřebovaný?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

1x

Je to možné.S koupí tiskárny se dodávají náplně jen na půl plné.:)

hodnocení

Byly ale originál zabalený ...

doplněno 24.01.10 00:26:

A smajlíci nejdou . Prdím na to . DOBROU NOC...

papene*

;)Myslím, že to vůbec nevadí.Nejspíš je to zdůvodů na vyzkoušení.A pak si koupíš pěkně nové a drahé.*smich*

Třeba ti to někdo vysvětlí lépe.

slonbonjohn*

V nových tiskárnách jsou náplně jen cca 7 ml, když koupíš nové, ty už mají větší obsah. Schválně se koukni. V novém autě ti taky nedaj plnou nádrž.;)

vanda*

zapomněl jsem kde na mareen-import.cz origoš 8 plné pochop. za 75 kč J. mareš vlkov 107 veseli nad lužnici.

vanda*

koupit nvé

petr123*
hodnocení

0x

Je to inkoustovka, což znamená velká spotřeba inkoustu a drahý tisk. Zvykni si, je to bohužel normální. Jestli chceš levný tisk tak jedině laserovku případně jehličku.

Zkus v počítači pro příště nastavit menší kvalitu tisku, případně jestli tam je nějaký ekonomický mód.

stany*
hodnocení

0x

neni pravda, ze se dodavali naplne jen do poloviny. U nove tiskarny se poprve musi naplnit tiskove hlavy a to vezme trochu inkoustu, proto dojde drive, ale jak koupite novou cartridge, uz bude spotřeba normalni - v zavislosti na kvalite tisku atp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]