Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při instalaci Windows 7 ztratím přechozí Win

Od: deliqus* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, chystám se nainstalovat si Windows 7 a chci se zeptat jestli ztratím data v počítači a nebo se mi nainstaluje zvlášť a pak budu mít například výběr ze dvou Windowsů? Prosím poraďte, díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

To záleží na Tobě.

Jak upgradovat z XP je popsáno zde: windows.microsoft/...

Pokud chceš mít XP i 7 zároveň, musíš 7 nainstalovat na jiný disk/jiný oddíl. Při instalaci Win 7 musíš vybrat možnost vlastní a zvolit druhý disk/oddíl kam se Win 7 nainstalují. Potom budeš mít možnost při spuštění počítače vybrat, zda mají startovat XP nebo 7.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Máš rozdělený HDD? Třeba disc "C" a "D"...

vosikac*

Jak velký máš HDD a kolik volného místa?

vosikac*
hodnocení

0x

deliqus*
hodnocení

Mám C a D, jinak nemam XP ale Vista :) takže když mam Vista na C , tak 7 musím nainstalovat do D? :)

vosikac*

Mám to stejně. "C" je systém a "D" mám hry,fotky,filmy...Pokud bych dělal přeinstalaci systému,týkalo by se to pouze "C" a vše co je na "D" by zůstalo.

Nejsem si jist,ale řekl bych,že při instalaci by měla být volba dalšího rozdělení ,třeba "E"...Ale na jistotu si počkejte na zkušenější uživatele PC;)

Jistě se tu brzy někdo objeví:)

doplněno 29.01.10 12:31:

Řekl bych,že jak píše Perda by to mělo být*palec*

perda*

Vista nebo XP to nehraje v tomto případě roli. Ano, Win 7 nainstaluj na D, ale počítej s tím, že všechna data na disku D budou smazána.

deliqus*
hodnocení

Super no, tak jsem to doinstalovat a teď mi PC nejde ani zapnout. Píše mi to BOOTMGR is compressed

Press Ctrl+Alt+Del to restart , do biosu se taky nemůžu dostat, nevíte čím to prosím vás je? PS: Píšu z jiného pc

perda*

Zde se to řešilo: www.poradte.cz/po/...

misute*
hodnocení

0x

pokud budes upgradovat tak se ti data prenesou a nic neztratis

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]