Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chystám se nainstalovat si Windows 7 a chci se zeptat jestli ztratím data v počítači a nebo se mi nainstaluje zvlášť a pak budu mít například výběr ze dvou Windowsů? Prosím poraďte, díky
To záleží na Tobě.
Jak upgradovat z XP je popsáno zde: windows.microsoft/...
Pokud chceš mít XP i 7 zároveň, musíš 7 nainstalovat na jiný disk/jiný oddíl. Při instalaci Win 7 musíš vybrat možnost vlastní a zvolit druhý disk/oddíl kam se Win 7 nainstalují. Potom budeš mít možnost při spuštění počítače vybrat, zda mají startovat XP nebo 7.
Mám C a D, jinak nemam XP ale Vista
takže když mam Vista na C , tak 7 musím nainstalovat do D? ![]()
Mám to stejně. "C" je systém a "D" mám hry,fotky,filmy...Pokud bych dělal přeinstalaci systému,týkalo by se to pouze "C" a vše co je na "D" by zůstalo.
Nejsem si jist,ale řekl bych,že při instalaci by měla být volba dalšího rozdělení ,třeba "E"...Ale na jistotu si počkejte na zkušenější uživatele PC![]()
Jistě se tu brzy někdo objeví![]()
Řekl bych,že jak píše Perda by to mělo být![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.