Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chystám se nainstalovat si Windows 7 a chci se zeptat jestli ztratím data v počítači a nebo se mi nainstaluje zvlášť a pak budu mít například výběr ze dvou Windowsů? Prosím poraďte, díky
To záleží na Tobě.
Jak upgradovat z XP je popsáno zde: windows.microsoft/...
Pokud chceš mít XP i 7 zároveň, musíš 7 nainstalovat na jiný disk/jiný oddíl. Při instalaci Win 7 musíš vybrat možnost vlastní a zvolit druhý disk/oddíl kam se Win 7 nainstalují. Potom budeš mít možnost při spuštění počítače vybrat, zda mají startovat XP nebo 7.
Mám C a D, jinak nemam XP ale Vista takže když mam Vista na C , tak 7 musím nainstalovat do D?
Mám to stejně. "C" je systém a "D" mám hry,fotky,filmy...Pokud bych dělal přeinstalaci systému,týkalo by se to pouze "C" a vše co je na "D" by zůstalo.
Nejsem si jist,ale řekl bych,že při instalaci by měla být volba dalšího rozdělení ,třeba "E"...Ale na jistotu si počkejte na zkušenější uživatele PC
Jistě se tu brzy někdo objeví
Řekl bych,že jak píše Perda by to mělo být
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.