Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem si nainstaloval Windowsy 7, a po dokončení instalace se restartoval počítač a objevila se hláška: BOOTMGR is compressed
Press Ctrl+Alt+Del to restart. Nevíte čím to může být prosím?
V odkazu je to popsáno. Pro jistotu raději kopíruju:
Get to the command line. You could do this by booting up on the Vista DVD.
Now type, at the Command line:
expand bootmgr temp
attrib bootmgr -s -r -h
del bootmgr
ren temp bootmgr
attrib bootmgr -a +s +r +h
Mám takový problém, když tam dám dvd s windama 7, tak se mi vůbec nenačte, když tam dám CD s xpčkama tam to mi jde, ale zas to nejde nainstalovat, že prý nebyl nalezen žádný pevný disk, fakt už nevím co mám dělat, na dvd mám vypálený .iso soubor těch windowsů, jestli to nemám třeba špatně vypálené, nevíte třeba jak to vypálit, aby se to automaticky přehrálo? prosím poraďte
hoj hele mam ten samej problem podle navodu vim jak ho vyresit jenze hacek je v tom ze se my nedri spustit boot z cd v biosu mam nastavenej first boot device jako cd rom jenze my to stejne nenabydne instalci windowsu proste se my nezobrazi niec jineho -nez ctrl-alt-delete to restart v pc mam win7 a ceda mam xp i win 7 spravne vyplalene (uz sem z nich instaloval) jo a mam na disku celkem dulezite soubory a nemam zalohu a nechci o ne prijit nejaka rada?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.