Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb karta do pci slotu

Od: plaky* odpovědí: 6 změna:

zdravim...kupil som usb kartu,ktora sa zasuva do pci slotu ale pc ju nenajde..pozrel som v spravcovi zariadeni a tam ju nasiel ako HODINY REALNEHO CASU s otaznikom...preco ju takto oznacuje?budem musiet najst ovladace na nete presne pre tento typ karty?

dik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Jak starý je PC? Nové karty jsou ve standardu tuším PCI 2.xx a staré desky podporují např. jen PCI 1.0.

plaky*
hodnocení

asi uz dost stary,je to este cpu barton 2500+

plaky*

najde sa niekto,kto mi pomoze najst k nej ovladace?zatial sa mi to nedari... typ PCI-OPTI861-4 dakujem

Výrobce píše, že ovladače jsou součástí systému:

opti-inc.com/...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pokud ji PC vůbec nevidí, zkus ji do jiného slotu, pokd máš volný. Mě to v jednom compu pomohlo a fungovala bez problémů. Jinak Ty "hodiny reálného času" s tím myslím nesouvisí.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mrkni na tuto mou otázku a odpovědi rádců, třeba Ti něco pomůže.

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]