Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Přidal jsem do počítače do PCI slotu kartu s 4+1 USBéčky. Ale vybaflo to na mmě , že je problém s řadičem a že zařízení nebude pracovat správně. Ovladač se nazdařilo nainstalovat ani z CD co bylo u karty, ani s CD od MB. Poradíte, jak postupovat?
ID zákl. desky: 10/27/2005-SiS-761GX-6A7IDFKCC-00, čipová sada: SiS 761, AMD Hammer
Win XP SP2
U našeho MB byl nějaký soubor na instalačním CD, z něj se na disketu nějaké řadiče nakopírovaly na disketu a musely se myslím přes F6instalovat při instalaci XP.
Zamer se na highpoint nebo adaptec SCSI RAID drivery. Pokut to ma SCSI sbernici, tak malokdy si win poradi se sbernici sam.
To chlamak: Deska je Noname, nic jsem na ní nenašel a Everest jen to ID. Už jsem to konzultoval s kámošem v prodejně PC a říkal totéž co Ty. Že s tím má Win prostě problém. Prý kdyby tam byl SP3 tak snad v něm nějaké ovladače jsou. Ale já tam SP3 nechci z jiných důvodů. Zajímavé je, že na mém compu (Win XP Pro SP1) , MB: MSI KM4M - L, ta karta jede. Z počátku to taky psalo nějaký problém, ale pak jsem ji šoupnuj do druhého PCI slotu a tam jela už bez problémů. Momentálně to odnesu kamarádovi, ať se s tím popere on Díky za pomoc.
Já mám CD s ovladači na MB, ale mě jde o ovladače na řadič na té kartě PCI / USB. Tedy alespoň jsem to takhle pochopil, že ten řadič je tam. Ale taky díky.
doplněno 29.12.09 14:48:( pro perdu)
Dík, tak já to tedy ještě prubnu taky s tím Adaptecem...
doplněno 29.12.09 15:14: Tak asi nejsem tak šikovný jako Ty.. Jedu s tím k doktorovi . Díky za pokus o pomoc.
Nevím zda toto má něco společného s Tvým problémem, ale já kvůli SATA HDD prakticky postupoval dle tohoto
Příspěvek od Kuby
Taky Ti děkuji. Kamarád to odsoudil k reinstalaci systému. Tak zítra napíšu, jak to dopadlo. Windows jsou mi stále větší záhadou Už by měl někdo vymyslet nějaký pořádný systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.