Nejste přihlášen/a.
Máte prosím někdo jednoduchý návod na stažení videí z youtube do PC? Prošla jsem fakt moc,moc doporučení, rad a návodů, ale jedni popírají druhé a je těch možností tolik, že z toho mám nakonec v hlavě docela mišmaš a vše se mi zdá dost složité. Chce to zase stáhnout nějaké programy - opět se rady velice různí a když tomu člověk moc nehoví, tak je fakt bezradný. Takže pokud kluci šikovní máte nějaký snadný a pro mě jako laika docela srozumitelný návod, budu vám vděčná a předem děkuji. Mám prohlížeč Explorer a minimum zkušeností s nějakým experimentováním. Jen tak zkusmo jsem si podle jednoho návodu krok po kroku - stáhla save2pc - ale stejně mě to pak nejelo, tak jsem to zase odinstalovala. Takže se budu těšit, že mi snad někdo z vás dobře poradí. Dikec. Jaja
To je takový trik,ktreý jsem odkoukal od Sondaw...
Jsem ráda, že to předáváš dál, taky jsem to odkoukala zase jinde - tak to má být
tohle bylo na @pepyk
No tak to zkouším, ale nějak to nebere formát AVI, kdybych zadala ten formát FLV - tak by mi to pak také to video můj PC přehrál? nebo ne? A ještě nevím, kam mám zadat to místo na uložení videa v PC? Zkusíš ještě poradit?
Co myslíte tím nebere formát avi? Formát *avi přehraje i Windows Media Player.
Pokud byste chtěla přehrát formát *flv musíte mít nainstalovaný tento program : slunecnice.cz/...
Místo uložení si zvolte jakékoliv.To je jedno.Musíte vybrat,kam se má to video uložit.Zvolte třeba složku Dokumenty...
P.S.Dneska už se nedostanu na PC...
Pepi, to je škoda že už dneska nemůžete komunikovat. Tím, že to nebere formát avi jsem myslela, že v té nabídce nad videem toto políčko nefunguje - nevyčervení se, když na něj kliknu. No a když si ten program ze slunečnice stáhnu - swflv-player - tak lze pak z tohoto videa v PC toto video předělat na jiný formát, aby to pak šlo nahrát třebas do MP3 přehrávače videí.? Vidíte, že se ptám úplně polopaticky a možná pro vás nepochopitelně naivně, ale holt když je někdo úplný amatér a nemá se kde a koho zeptat, tak to je těžký. Tak alespoň využívám tady této možnosti a pro mě milého porátlu poraďte.cz.
No a na to uložení jsem už přišla - musí se tam na tom Dow.kliknout prav.tlač. myši a vybrat si z nabídky. O to mě šlo.
Na DOWNLOAD můžeš kliknout klidně levym tlačítkem, vždy ti vyskočí tabulka průzkumníka a tam si vybereš složku kam to chceš uložit. Tady- youtube.zex.cz/... můžeš stahovat videa ostošest. Na You Tube si vyber video, zkopíruj si z adresního řádku adresu a vlož jí na tom ZEXu do bílýho políčka a klikni vedle něj na Stáhnout video. Ukážou se ti tři formáty a z nich si vyber v jakym to chceš stáhnout. Na slunečnici.cz jsou kvanta programů na převod videa. Měj se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.