Nejste přihlášen/a.
Který program to umí nejlépe i se zvukem. A kde ho stáhnout. Děkuji.
Najdi video, které chceš stáhnout a do adresního řádku připiš před youtube kick
Bude to vypadat takto:
Nahoře nad videem je nabídka formátů, do kterých jde video zkonvertovat, klikni na vybraný formát, úplně vpravo ve stejném řádku je GO!, klikni, chvilku počkej a místo toho se objeví DOWN, pak jen zadej, kam chceš video uložit a je hotovo, video stáhneš i se zvukem, fungovalo mi to vždycky
doplněno 03.12.09 14:25:Pokud používáš jako prohlížeč Firefox, tak je pro stahování skvělý doplněk Video DownloadHelper
Já používám freeware prográmek VDOWNLOADER. zvládá stahování z asi 30 rozných stránek a vede všemožné formáty. Je graficky celkem povedený a je v češtině
doplněno 07.12.09 19:29:Ještě doplním, že zvládá tahat max 10 videí z jednoho serveru najednou
Asi nejlepší volbou je FreeRapid downloader. Stahuje soubory z Rapidshare, Ulož.to, Hotfile.com,... a také z YouTube videa. Já ho používám asi rok a jsem s ním plně spokojen. Dokáže stahovat několik souborů naraá, ale každý musí být z jiného serveru, tj. nelze stahovat 2 soubory současně např. z Youtube.
Na to nepořebuješ instalovat žádný program, zkus použít na online youtube downloader na stránkách http://zex.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.