Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z windows 7 na windows xp

Od: janek225 odpovědí: 12 změna:

Ahoj chtel jsem se zeptat jestli jde nejak nainstalovat windows xp kdyz mam v pociatci windows 7. Cd mam ale kdyz ho vlozim tak nemuzu instalaci xp spustit. Nevite nekdo co s tim?

Diky za odpovedi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frantaf*
hodnocení

3x

Po vložení cd a nabootování zvolit format hdd. Pak instalace

janek225
hodnocení

Diky moc ale jeste mam jeden problem kdyz vlozim cd a restartuji pc tak mi cd pri startu nenabootuje

frantaf*

Je to tu někde řešeno, musí se nastavit priorita bootování v biosu

doplněno 19.12.09 21:18:

poradte.cz/... - hned tady

janek225
hodnocení

Diky moc uz to jede. A mam jeste dotaz myslite ze xp jsou lepsi nez 7?

lordslayer*

To si nemyslím. Navíc si ve W7 můžete díky Windows Virtual PC pustit XP, pokud to potřebujete kvůlli některým aplikacím. Jinak ovšem nepíšete, co vás vede k downgrade, tak mohu jen těžko objektivně srovnat tyto dva systémy, ale obecně platí co člověk to názor a to nejen u XP vs Vista či W7 :)

pearmonik*

xp maji tez vyhody,clovek je na ne zvykly,vi co kde najit, hry jely snadno po siti, sel pekne nahravat systemovy zvuk v zaznamu zvuku, taky se mi nezda ze by win7 nejak rozumneji pouzivaly ramku,spis mi prijde ze startuji zbytecne dlouho po hibernaci skype zatuhne, opera bere mnohdy dost pres pul giga ramky az zatuhne tez a to jsou je nmalickosti co me ted napadly a na xp mi problem nedelaly a to jsem taky hibernoval porad. A jinak existuje i virtual box a v nem si muzu spustit sedmicky i na ubuntu

frantaf*

Taky si to nemyslím, mám windows7 od doby kdy ho microsoft poskytl na testy a spokojenost , dokonce se mi zdá, že zatěžuje hardware míň než visty. Lide jsou zaujati proti vistam, ale mám je v notebooku a nejsou špatné.

sticker

Já visty mám,ted mám zkušební verzi WIN 7 na 30 dní a taky nic moc...radši bych bral XP,ale nejsem takovej machr a ještě jsem nepřišel na to,jak je nainstalovat...

Mám XP na stolním PC, Visty mám na notebooku, Windows 7 neznám. Proti Vistám celkem nic nemám - jen pomalu startují. Ale v žádném případu bych nešel zpět na XP.
Můj názor!

luciferkaa*
hodnocení

0x

bohuzial windows downgrade nepovoluje, takze treba najskor completne odinstalovat 7, precistit disk a potom nainstalovat XP

janek225
hodnocení

A jak odinstalovat windows 7 a vycistit disk?

cannibl*
hodnocení

0x

to je nejspíše nastavené tím bootováním musí se nastavit v biosu a pak by to mělo jít. Na 1 pc můžeš mít více operačních systémů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]