Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám staženou nějakou hudbu která má koncovku .m4a a pod tím je ve windowsech napsané mp4 (což jsem si vždy myslel že je video). A podle foobaru je to aac (viz screen). Je to normální?
SCREEN: img7.imgup.eu/...
M4a formáty jsou ,,bezdrátové audio soubory Apple".
Tipoval bych,že ta hudba je stažená na nějakém zařízení od Applu a následně přenesená do Windows.Windows tento formát samozřejmě nepodporuje a proto si tento formát buď převedl do mp4 anebo ho jenom takto označil.Proto tolik označení.Windows v tom má zmatek...
Je to neobvyklé,leč normální.
No mě jde o toto:
Těch audio souboru tam bylo více, z nichž všechny jely bez problému, ale u jednoho mi to asi po deseti až patnácti sekundách vyhodilo nějakou chybu (něco s dekodováním nebo co, bylo to anglicky a nevím jestli se to dá někde ve foobaru pozpátku vyhledat.)
Tak mám strach aby ta chyba nebyla něco nebezpečného, aby tam nebyl nějaký vir. Viz třeba zde: viry.cz/...
U těch zavirovaných se to taky projevuje kolem té 10té sekundy, tak mám strach aby to nebylo něco podobného...
Chtělo by to přesné znění té chybové hlášky nebo alespoň screenshot.Je možné,že to akorát chtělo nainstalovat nějaké kodeky.To by bylo v pořádku.
O těch zavirovaných mp3 se něco řešilo zde : poradte.cz/...
Můžete se tam mrknout.Snad vám to pomůže...
Jo a není od věci si ty mp3 (nebo rovnou celý PC) projet nějakým antivirem,antimalware a antispyware a ještě třeba Eset online scanerem : eset.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.