Nejste přihlášen/a.
Nevím co mám koupit. V každém obchodě radí něco jiného.
Chci si ztáhnout fotky z počítače na něco a to nevim co má být.
DVD,CD,-R,+R,kolik MB,GB,jakou značku.
Tápu
Poslední dobou si myslím, že si tady z nás děláš srandu.
Kup si DVD-RW. Je to přepalovací DVD, takže na něm můžeš přenášet fotky, připalovat a pak si je třeba odmazat a začít nanovo. CD se už nevyplatí. RW stojí kolem 50 Kč. A jakou značku? Imation, Verbatim...ono už ti prodejci řeknou která značka je kvalitnější. Nebo si kup Flash paměť: alza.cz/... 8 GB za 500 proč ne. A máš po problémech. Kdekoli kde tisknou fotky ti ji vezmou a dokážou je z toho vytisknout. Ale po mých zkušenostech nosím jen na DVD-RW, protože mi stačilo jít jednou s Flashkou, donesl jsem ji domu s virem a zkolaboval mi komp. A to si myslím že ho mám chráněn "slušně".
Každý není chytrej jako ty.Vždyť nemusíš odepisovat,to přece není povinné.
A sranda vypadá jinak.
Nemyslel jsem to tak. Nebyla to narážkana na co se ptáš, ale jak často se ptáš. Co poslední dobou otevřu, to je tvůj příspěvek Ani já nejsem ten nejlepší přes PC, ale když vím, tak poradím.
já nekupuji ani jedno, vyjma toho že si jednou do roka vypálím něco do auta abych neposlouchal stále to samé a to na první CD které mi přijde pod ruku.
Co se zálohování fotek týče, o tom jsem se rozepsal v poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.