Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit DVD nebo CD,-R,+R?

Od: papene* odpovědí: 8 změna:

*nevi*Nevím co mám koupit. V každém obchodě radí něco jiného.

Chci si ztáhnout fotky z počítače na něco a to nevim co má být.*nevi*

DVD,CD,-R,+R,kolik MB,GB,jakou značku.

Tápu*zed*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

2x

Poslední dobou si myslím, že si tady z nás děláš srandu.

Kup si DVD-RW. Je to přepalovací DVD, takže na něm můžeš přenášet fotky, připalovat a pak si je třeba odmazat a začít nanovo. CD se už nevyplatí. RW stojí kolem 50 Kč. A jakou značku? Imation, Verbatim...ono už ti prodejci řeknou která značka je kvalitnější. Nebo si kup Flash paměť: alza.cz/... 8 GB za 500 proč ne. A máš po problémech. Kdekoli kde tisknou fotky ti ji vezmou a dokážou je z toho vytisknout. Ale po mých zkušenostech nosím jen na DVD-RW, protože mi stačilo jít jednou s Flashkou, donesl jsem ji domu s virem a zkolaboval mi komp. A to si myslím že ho mám chráněn "slušně".

papene*
hodnocení

Každý není chytrej jako ty.Vždyť nemusíš odepisovat,to přece není povinné.

A sranda vypadá jinak.

celp*

Používám několik let Verbatim CD i DVD(+R i -R)a zatím s nimi nebyl problém.

papene*
02.09.09 21:39
hodnocení

*placni*Děkuji

sasdax*

Nemyslel jsem to tak. Nebyla to narážkana na co se ptáš, ale jak často se ptáš. Co poslední dobou otevřu, to je tvůj příspěvek :) Ani já nejsem ten nejlepší přes PC, ale když vím, tak poradím.

papene*
hodnocení

*nevi*To přeci snad ani neni možný.

Je pravda,že je toho dost co nevím.

Teprve začínám tak mám spoustu otázek.

A nemám nikoho kdo by poradil ,jen Vás poradce.

Věřte nebýt Vás poradců tak se v tom plácám jak nudle v bandě.

Tak že díky a mějte s se mnou trpělivost.*placni*

krulis*
hodnocení

0x

To záleží na tom jakou velikost mají ty fotky.Klasické CD má velikost kolem 700MB a DVD 4,7 GB.Takže si můžete vybrat.A k té značce to už vám tady poradí někdo zkušenějši :)

alf*
hodnocení

0x

já nekupuji ani jedno, vyjma toho že si jednou do roka vypálím něco do auta abych neposlouchal stále to samé a to na první CD které mi přijde pod ruku.

Co se zálohování fotek týče, o tom jsem se rozepsal v poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]