Nejste přihlášen/a.
Proč? Za jakým účelem? Pokud snad za účelem zálohování tak tam, ač se tu jistě vyskytnou i jiné názory, osobně si myslím, že s tím, slovy oblíbeného klasika, můžeme nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je tak jediné, co s tím můžeme dělat a jedinou spolehlivou metodou zůstává pořízení klasických papírových fotografií. Ač byl sám velký JdC vynálezcem jednoho z medii viz earchiv.cz/... současný stav je často takový že za rok, dva pět jsou data částečně nebo zcela pryč.. Zkušenost mám takovou, že čím dražší (ve své době) a čím starší media tím spolehlivější bez ohledu na to zda CD nebo DVD. Jako spolehlivější vychází CD, ale jak jsem uvedl v úvodu, ve výsledku je to po několika letech jedno. Praktické je koupit nejlepší media jaká jsou s mírným časovým odstupem v různých obchodech a vypálit stejná data na dvě, tři m=dia. Eliminuje se tím případná chyba při výrobě v rámci jedné serie. Je ovšem možné že jsem jen paranoidní smolař který z výše uvedených důvodů stále strká papírové fotky do alb a zálohuje celkem spokojeně již pár let na ext. HDD. Pokud byl dotaz myšlen jinak tak se omlouvám za zdržování a je třeba jej upřesnit.
Souhlasím s tímto názorem, praktikuji to stejně a fotografie, o které nechci přijít, mám pěkně "postaru" v albu.
Některé obrázky, ať již na CD nebo DVD mám po několika letech více či méně poškozené, v horším případě je DVD/Cd na vyhození.
Fotky nebo obrázky, se kterými nějakým způsobem v PC pracuji, mám i na DVD a zálohované na disku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.