Nejste přihlášen/a.
už dvakrát jsem si musel založit novou mailovou adresu, důvod? prostě jsem se do ní nedostal. pořád mě to psalo NEEXISTUJÍCÍ UŽIVATEL NEBO NESPRÁVNÉ HESLO. přitom jsem to psal správně. jak je to možné? a nejde jen o mail, jsem registovaný i na seznamce a tam je to to samé. nikam se nedostanu. pomůže mi někdo? děkuji Radek
připomíná mi to poradte.cz/... Není to snad Tvoje.
Nemáš zapnutý CapsLock nebo vypnutou Num? Neměnil sis nedávno heslo a nedáváš to původní?
Asi před 10 lety se mi stalo přesně to samé že jsem nemohl do své schránky a byl si jistý jménem i heslem, zavolal jsem jim, odpověděl na kontrolní otázku odpověděl na to jaké a od koho jsou asi tak majly ve schránce a oni mi tam nastavili nějaké heslo a od té doby funguji s tím majlem bez problémů, do schránky se vždy dostanu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.