Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení e-mailu nikdy nejde

Od: oksak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám problém s založením e-mailu. Nejedná se mi o to, že bych e-mail neuměl založit, jedná se mi o to, že založit vůbec nejde. Mám vyzkoušený google, seznam, atlas... vypíšu registrační formulář, dám OK a formulář mi naskočí znovu - vůbec se mi údaje nepotvrdí. Když chci založit znovu - stejný nick, píše mi to, že daný nick je již zabraný, přitom přihlásit mi nejde, píše mi to, že daný uživatel neexistuje. Netušíte, v čem může být problém?

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Jaký máte prohlížeč?A jaké nastavené zabezpečení?

oksak
hodnocení

mám firefox, verzi 3.0.11 vždycky to šlo, nebyly s tím žádné problémy. včera k tomu sednu a nejde e-mail založit. Podotýkám, že přihlašovat se normálně jde všude..

celp*

Vyzkoušejte IE 7.Firefox mi dělal potíže.A pokud na Firefoxu trváte neupdatujte jej automaticky,ale nejdřív si zjistěte co se tím opravuje .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]