Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám poblém s fleškou.Když chci smazat nějaký souboj napíše mi to tuto chybovou hlášku:Disketa je chráněna proti přepsání.Odstraňte disketu nebo ložte jinou.Neíte někdo co s tím?Díky
Dobrý den, zkuste tu flashku i v jiném portu USB nebo na jiném PC. Můžete ji i zkusit připojit např. k TV, jestli se načte, ale neformátovat. Předpokládám, že nyní se soubory nejde udělat vůbec nic - mazat, kopírovat, přesouvat. Velikost souborů a názvy jsou korektní nebo to ukazuje nesmysly? To by byla flashka nenávratně poškozená. Zdravím!
doplněno 03.12.13 15:25:Soubory jdou jak TV tak PC normálně přehrát,ale nejdou smazat nebo s nima něco dělat.I když někteé se mi poVedlo přesunout z flešky do počítače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.