Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash - chráněná proti zápisu

Od: levi21 odpovědí: 9 změna:

Ahoj,mám poblém s fleškou.Když chci smazat nějaký souboj napíše mi to tuto chybovou hlášku:Disketa je chráněna proti přepsání.Odstraňte disketu nebo ložte jinou.Neíte někdo co s tím?Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste tu flashku i v jiném portu USB nebo na jiném PC. Můžete ji i zkusit připojit např. k TV, jestli se načte, ale neformátovat. Předpokládám, že nyní se soubory nejde udělat vůbec nic - mazat, kopírovat, přesouvat. Velikost souborů a názvy jsou korektní nebo to ukazuje nesmysly? To by byla flashka nenávratně poškozená. Zdravím!

doplněno 03.12.13 15:25:

poradte.cz/...

levi21
hodnocení

Soubory jdou jak TV tak PC normálně přehrát,ale nejdou smazat nebo s nima něco dělat.I když někteé se mi poVedlo přesunout z flešky do počítače.

hanher*

Mě šlo z takto poškozené flešky naštěstí zálohovat vše, byla KO, takže mi dali v záruce novou.

hanher*
hodnocení

0x

Nemá ta fleška někde na sobě (nejčastěji na boku) malý čudlík, s kterým jde posunovat?

Například jako tento?

docs.oracle.com/...

levi21
03.12.13 14:28
hodnocení

Ne nemá.

A nemají soubory (nebo složky) nastavený ve vlastnostech atribut "read only"?

Pokud na nic nepřijdeš, tak všechno zazálohuj a flešku zformátuj. Co taky s ní jiného?

levi21
hodnocení

Jenže ona nejde ani naformátovat.

hanher*

Tak to je po ní.

praivo*
hodnocení

0x
Tohle je HW chyba, s tím bohužel nic neuděláš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]