Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chrome - nastavení vyhledavače

Od: lucky2 odpovědí: 15 změna:

- a jak mám udělat na google chrome když tam mám seznam.cz - tak aby mi to co chci hledalo přes seznam.cz a ne přes MyStart?
- a kde mám nastavit kam co chci stahovat?

Slovník a překladač PC Translator - je lepší než google překladač?
poradte mi prosím

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Chrome normálně zdarma nainstaluješ,bude sloužit jako základní prohlížeč a další stránky si uložíš do záložek.

JABRAKA

praivo*
hodnocení

0x

A hledat by se ti nechtělo? Změna poskytovatele vyhledávání se tu nedávno probíralo, stahování taky.

doplněno 30.11.12 20:39:

Odkaz je chrome://chrome/settings , vymazalo to znak.

lucky2
hodnocení

Otevři si nastavení, najdi položku Vyhledávání a přepni na tebou preferovaného poskytovatele (třeba Google). - zkusil sem to jak to tam píše ,a furt mi to vyhledává přes mystart = >a mám nastavený Seznam - TAK JAKTO ŽE TO NEJDE?
stribrnak*

klik na záložku nástroje a pak možnosti internetu,tam to nastav

praivo*

Nééé, tohle není IE...

praivo*

Dej sem obrázek, jak to máš nastavené.

Máte ho (seznam) v tom okně nastavení Nastavený jako výchozí?

lucky2
hodnocení

když kliknu na nástroje tak tam žádný možnosti internetu nejsou tak jak to mám udělat?

stribrnak*

vlož sem ten screen jak psal Praivo

nebo zkus v nastavení

zde

jabraka*
hodnocení

0x

Lucky-

Nemusíš mít nastavenou domovskou stránku "Seznam.CZ"Při spuštění internetu ti najede rovnou Chrome.Tam budeš mít řadu záložek na liště a odtud si Seznam snadno spustíš,.

JABRAKA

lucky2
hodnocení

mám to nastavený jak to tady přesně napoveda.seznam.cz/...> a furt mi to vyhledává na seznamu přes MyStart

(tady mám když jsme dal hledat na seznamu kaufland - tak mi to automaticky přehodí sem search.incredibar.com/...

- MyStart

- čím to ,a mám to dobře nastavený přesně tak jak se má

praivo*

Odebral jsi MyStart ze seznamu? Dej sem obrázek toho okna.

doplněno 01.12.12 20:15:

Jaká máš nainstalována rozšíření?

Google chrome - nastavení vyhledavače

lucky2
hodnocení

tady je ten obrázek

Google chrome - nastavení vyhledavače #2

lucky2
hodnocení

rozšíření: Web Assistant2.0.0.430
praivo*

Zkus ho smazat, co se stane. Když to nepomůže, zbyde už jen to, co jsem psal v jiné otázce (v GC se sekal přehrávač na YouTube):
Chrome poslední dobou nějak blbne. Zkus jemu podobný Iron, v něm by to mohlo jít (mimochodem, tenhle prohlížeč nezatěžuje systém Google Updaterem, neodesílá data Googlu... kompletní přehled rozdílů zde). A jestli to v něm půjde, tak si ho nech místo GC, myslím, že kromě ikony a názvu nepoznáš rozdíl (má stejné jádro).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]