Nejste přihlášen/a.
Ahojky Rádci.
Používám Google Chrome. Při otevření „Nové karty“ jsem dostával nabídku „vyhledávání Google“. Od určité doby (nevím od kdy) se při stejném kroku otevírá nabídka http://www.v9.com. Tu nechci.
Při hledání na netu jsem našel návod, kde v prvním bodě je: Open Chrome prozkoumat. Ale ať dělám co dělám, tak to nemohu najít (v nastavení to nikde nenajdu a na netu také ne). Čili dobří radci pomožte, jak najít „Open Chrome prozkoumat“ – možná je to blbost, al já to neumím. Takto vypadá ten návod.
Chrome:
1 - Open Chrome prozkoumat
2 - Klikněte na "Přizpůsobit a kontrola Google Chrome"v pravé horní části stránky
3 - Vyberte Nastavení -> klikněte na tlačítko "Nastavit stránky"odkaz -> delete V9 homepage odkaz -> klikněte na tlačítko "OK"
4 - Kliknout na "Manage vyhledávače"-> delete v9, potom klikněte na tlačítko "OK"
5 - Via "Vlastní a ovládací Google Chrome-> Nástroje-> Rozšíření"open "Rozšíření"panel
6 - Odstraňte "v9"a "srovnání cen plugin"
7 - Restart Chrome prozkoumat
Díky za pomoc.
Google Chrome nepoužívej. Je to akorát slídil. Přejdi spíš na Firefox nebo Operu. V nich funguje vyhledávání Googlem taky.
A pokud si nechceš zvykat na jiný prohlížeč, používej SRWare Iron. Je založen na stejném jádru jako Chrome, takže má stejné rozhraní, kromě jména nepoznáš rozdíl (ale pozná ho tvůj počítač, který už nebude zdržovám procesem Google Updater). I v něm fungují doplňky pro Chrome.
doplněno 29.11.12 14:15:Chrome Prozkoumat = Chrome Browser = prohlížeč Chrome.
A odpověď na tvou otázku:
Otevři si nastavení, najdi položku Vyhledávání a přepni na tebou preferovaného poskytovatele (třeba Google).
Mimochodem, co máš proti linuxákům? Ne... mě
http://www.v9.com se mi taky otevře při prázdném panelu ve firefoxu jednou jsem to odinstaloval ale už nevím jak ale tuším že to instaluje DVDVideoSoft
JO, ale nabízí pouze vyhldádání. Jako Crome.
HomeFacebookYoutubeTwitterHome PagePouze to jak jsem uvedel. Ve všech debatách na Woknech vnucují jejich eLka. Přitom to není žádná sláva.
Tak jsem to naistaloval. Vzhled jako Chrome, všechny záložky z chrome jse tam dal. Tak uvidím co bude provádět. Ten "blbec" V9 je v něm taky, jek se tam dostal ví asi pánbuch.
Zkus CCleaner.
doplněno 29.11.12 16:41:Vymazat cache, cookies...
doplněno 29.11.12 17:16:Jsi v prohlížeči přihlášený?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.