Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V9.com - odinstalovat

Od: crvok* odpovědí: 17 změna:

Ahojky Rádci.

Používám Google Chrome. Při otevření „Nové karty“ jsem dostával nabídku „vyhledávání Google“. Od určité doby (nevím od kdy) se při stejném kroku otevírá nabídka http://www.v9.com. Tu nechci.

Při hledání na netu jsem našel návod, kde v prvním bodě je: Open Chrome prozkoumat. Ale ať dělám co dělám, tak to nemohu najít (v nastavení to nikde nenajdu a na netu také ne). Čili dobří radci pomožte, jak najít „Open Chrome prozkoumat“ – možná je to blbost, al já to neumím. Takto vypadá ten návod.

Chrome:

1 - Open Chrome prozkoumat
2 - Klikněte na "Přizpůsobit a kontrola Google Chrome"v pravé horní části stránky
3 - Vyberte Nastavení -> klikněte na tlačítko "Nastavit stránky"odkaz -> delete V9 homepage odkaz -> klikněte na tlačítko "OK"
4 - Kliknout na "Manage vyhledávače"-> delete v9, potom klikněte na tlačítko "OK"
5 - Via "Vlastní a ovládací Google Chrome-> Nástroje-> Rozšíření"open "Rozšíření"panel
6 - Odstraňte "v9"a "srovnání cen plugin"
7 - Restart Chrome prozkoumat

Díky za pomoc.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Google Chrome nepoužívej. Je to akorát slídil. Přejdi spíš na Firefox nebo Operu. V nich funguje vyhledávání Googlem taky.

Proč slídil? Google Chrome pokud vím, odesílá data googlu, jen když píšete do adresního/vyhledávacího řádku, kvůli našeptávači.
praivo*

Mně na něm hlavně vadí to, že v počítači kvůli němu pořád běží proces s názvem Google Updater.

crvok*
hodnocení

To je odpověď jako od linuxáka. Taky odpovídají na něco jiného než zněla otázka.

praivo*
hodnocení

2x

A pokud si nechceš zvykat na jiný prohlížeč, používej SRWare Iron. Je založen na stejném jádru jako Chrome, takže má stejné rozhraní, kromě jména nepoznáš rozdíl (ale pozná ho tvůj počítač, který už nebude zdržovám procesem Google Updater). I v něm fungují doplňky pro Chrome.

doplněno 29.11.12 14:15:

Chrome Prozkoumat = Chrome Browser = prohlížeč Chrome.

A odpověď na tvou otázku:
Otevři si nastavení, najdi položku Vyhledávání a přepni na tebou preferovaného poskytovatele (třeba Google).

doplněno 29.11.12 15:09:

Mimochodem, co máš proti linuxákům? Ne... mě*bum**smich*

V9.com - odinstalovat
martinxx1

http://www.v9.com se mi taky otevře při prázdném panelu ve firefoxu jednou jsem to odinstaloval ale už nevím jak ale tuším že to instaluje DVDVideoSoft

praivo*

Otevře se ti to jako domovská stránka?

crvok*
hodnocení

JO, ale nabízí pouze vyhldádání. Jako Crome.

HomeFacebookYoutubeTwitterHome Page

V9 Google

Facebook

Google

Weather

Youtube

Yahoo!

Gmail

Twitter

Msn
crvok*
hodnocení

JO díky. Zkusím to.

crvok*
hodnocení

Oprava, teď mi došlo, že jsem nic takového neistaloval.

crvok*
hodnocení

Pouze to jak jsem uvedel. Ve všech debatách na Woknech vnucují jejich eLka. Přitom to není žádná sláva.

praivo*

A zkoušels to vůbec? Pokud ano, jak dlouho?

crvok*
hodnocení

Tak jsem to naistaloval. Vzhled jako Chrome, všechny záložky z chrome jse tam dal. Tak uvidím co bude provádět. Ten "blbec" V9 je v něm taky, jek se tam dostal ví asi pánbuch.

praivo*

Zkus CCleaner.

doplněno 29.11.12 16:41:

Vymazat cache, cookies...

doplněno 29.11.12 17:16:

Jsi v prohlížeči přihlášený?

crvok*
hodnocení

To nepomůže, ta bestije není na disku v kompu, ale někde v "prohlížeči" či kdesi mim počítač.

praivo*
hodnocení

0x

Co to k***a je?

V9.com - odinstalovat #2
praivo*

A ještě něco, těch odkazů se mi ukazuje víc:

doplněno 29.11.12 20:19:

Je to jenom v téhle otázce.

V9.com - odinstalovat #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]