Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná nádržka na přebytečný inkoust-tiskárna Canon MG2550

Od: janys odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím lze doma vyřešit problem s Canon MG 2550 která hlásí plnou nádržku na přebytečný inkoust? Tisk již nelze ani po stlačení black/color tlačítka. Moc děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mll
hodnocení

0x

Najít si program na vyresetování stavu, pokud to nelze udělat z ovladače. Dělal jsem to u Epson L550 (a ta nádržka zdaleka nebyla plná, tam by se toho ještě vešlo, a až by přetekla, tak na stole mám sklo, takže žádný problém). Našel jsem to na nějaké azbukou psané stránce.

Případně se podívat, jestli se pro daný typ tiskárny prodává uživatelům. U tiskáren, kde se to prodává to nebývá až tak drahé.

111®
hodnocení

0x

Na. telefon.unas.cz je o tiskárnách a také resety některých. Chce to přečíst protože piď jednou může být i více typu.

hodnocení

0x

Takže odkaz už není aktivní, ruším radu...

doplněno 30.04.25 21:55:

Jak resetovat tiskárnu Canon Pixma

Vypnutí tiskárny: Stiskněte tlačítko napájení a tiskárnu vypněte.
Tlačítka Stop a Power: Držte tlačítko Stop a současně stiskněte tlačítko Power.
Postup tlačítek: Uvolněte tlačítko Stop, ale pokračujte v držení tlačítka Power. ...
Reset: Po několika sekundách uvolněte všechna tlačítka.

8. 1. 2025

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]