Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvánění se jménem

Od: nika1 odpovědí: 10 změna:

dobrý den, mám nový mobil a hledám vyzvánění kde se ozve kdo volá , mám tam asi toto - např. Petr je na drátě, chce s tebou pokecat a proto volá tě ...

dá se to někde dohledat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Hele, já neporadím. Ale napíšu svůj názor, tak snad to nebude v rozporu s pravidly poradny.

Vyzvánění Petr je na drátě, chce s tebou pokecat a proto volá tě ... a podobně to je naprosto infantilní a tyhle věci už dnes nepoužívají ani děti. To je záležitost těsně po době, kdy u nás začala GSM síť.

Mně osobně je trapně i za majitele telefonu,m když mu v MHD například hraje jako vyzvánění různá rádoby populární hudba.

Já mám klasický zvonek telefonu (old ring) ztlumený tak, aby byl slyšet a nepobuřoval ostatní. Hovory zásadně řeším v soukromí, když s někým jednám nebo mám schůzi, tak vyzvánění vypnu a nastavím automatiskou SMS že jsem zaneprázdněn.. Nechápu pacienty, jako paní, která nedávno v tramvaji s někým řešila, jak se vykakal její pes. To je na přesdžku.

Já se domnívám, že i telefonování mobilem by mělo patřit k jakési etiketě, stejně, jako se na veřejnosti lidi většinou nedloubají v nose. A to nejsem žádnej echt snob.

Navíc k dovršení všeho má na telefonu nastavený hlasitý odposlech a telefon v natažený ruce. Tomu prostě nerozumím. Možná to je tím, že jsem již lehce postarší pán, pamatujíc doby kdy byl v okolí jeden telefon na podnikové chatě.

Nevidím sebemenší důvod, proč bych svým telefonátem měl obtěžovat široké okolí.

olda
hodnocení

No chtěl bych být Vaše dítě, to by bylo omezování, to můžeš a to nemůžeš, podívej se jak to vypadá, nejsi in,...

Ať si vyzvání každému to co chce, třeba trapná hudba, která se Vám nelíbí. Mně příjde ubohé třeba to Vaše zvonění.

Jinak ano,také mi vadí, když někdo telef. na celou šalinu. Také mě to nezajímá, ale ať mu zvoní co chce, je to jeho mobil.

NIkomu nic nezakazuju, jak je evidentní. Ovšem uklidním vás. Takové dítě, jako jste vy, bych opravdu neměl. Ale něco ve vás bude a ještě nejste mentálně ztracen, poněvadž mě oslovujete s úctou.

hodnocení

2x
Řešilo se to tu před rokem, byl toho komplet balík na uložto, ale z toho už stahovat nelze, podívám se do počítače, jestli to tam náhodou někde nemám, ale dost pochybuju. Jinde se mi to najít zatím nedaří.
poradte.cz/...

hodnocení

2x
V počítači nemám, ale našel jsem "někde"tohle a nahrál sem. Je tam 356 jmen.
uschovna.cz/...
nika1
hodnocení

děkuji, to je přesně ono, také si uložím*tanec*

nika1
hodnocení

ale ono mi to nejde použít

nika1
hodnocení

už to jede*ua*

Trpělivost přináší růže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]