Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzváněcí melodie

Od: mila44 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím, chtěla bych poradit, kde by se dala stáhnout vyzváněcí písnička na mobil. Kdysi jsem to stáhla dědovi a on podle toho hned věděl kdo volá. Nevím jak to přesně celé bylo, ale konec písničky byl - ,,...chce s Tebou pokecat, tak zvedni to Jítě. . Bylo tam to určité jméno volajícího v textu několikrát. Už je to několik roků a nevím kde to dnes hledat. Ze starého mobilu to nejde použít - vše se vymazalo. Děkuji, třeba někdo ví.

doplněno 14.11.23 19:31:

moc Vám děkuji, to je přesně ono co jsem hledala*tanec*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Na uložto jsem našel balík vyzvánění se jmény. Stáhnete, ZIP soubor otevřete nebo rovnou někam rozbalíte, potřebné soubory zkopírujete do telefonu a nastavíte jako vyzvánění kontaktu.
Stahovat jsem to nezkoušel, tak netuším, jaké je přesné znění.
uloz.to/...
mila44
hodnocení

děkuji, je to ono*ua*

Nikde není nutné nic stahovat. Ve většině smartphonů s Androidem, a pravděpodobně i ostatních, si můžete, pomocí aplikace "záznam", nahrát vlastní krátké záznamy. Třeba ve formě "volá Jirka, volá Jirka, volá Jirka" a uložit si je do složky "Volání". Pak, k danému kontaktu, si je přiložíte jako vlastní hudební záznam a máte to. Takto mám upraveny veškeré kontakty celé rodiny a známých, kteří mne častěji volají. A nakopíroval jsem je i ostaním členům rodiny do jejich mobilů. Ostatní nepodstaně kontakty pak jsou už na základě běžných melodií, nabízených mobilem.;)

P.S. A můžete si to i nazpívat. *smich*

111®
hodnocení

4x

stáhl jsem to a je tam to co tazatelka požaduje, tedy vyzvánění s využitím jména

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]