Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google tabulky

Od: excelgoogle odpovědí: 8 změna:

Tahle tabulka je pouze ke zobrazeni (mozna je nastaveno ze nejde vytisknout ulozit apod.), jde to nějak převést do offline podoby - XLS - Excelu?

docs.google.com/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Přikládám jako tabulku, kterou si můžeš naimportovat do Excelu a upravit si to, jak chceš (smazat dvojité označení sloupců a řádek atd.)

Také přikládám .xls, ale nějak mi to nechce zobrazovat správně češtinu a nevím, jak to opravit.

doplněno 14.07.24 03:15:

Ta čeština mi v xls nefunguje, ani když z toho html souboru odstraním to lang="en" v hlavičce. *nevi* Snad někdo chytřejší bude vědět, jak to správně naimportovat.

tab.html118.79 kB
tab.xls83.97 kB

@imgify prozradíte fígl, nebo aspoň naznačte postup.

Dík

lmgify

Vytaženo z html kódu stránky.

hodnocení

0x

Ano, požádat vlastníka.

nnn
hodnocení

To nevim jak

Každopádně, na počítači nejde udělat ctrl A (ozn. vše), ctrl C, ctrl V do excelu?

Jsem na mobilu, tak to nevyzkouším

Klikněte na "Pouze zobrazení" tam vás už to navede.

Nebo máte druhou možnost "prt sc"

lmgify

V mém prohlížeči stránka nějak blokuje Ctrl-C. *nevi* *co*

To je podle záměru autora tabulky, však je tam taky upozornění
Stahování, tisk a kopírování bylo u tohoto souboru zakázáno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]