Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se mi ztratily čárkyU

Od: babajaga® odpovědí: 5 změna:

Dobrý denu

možná jste si všimliu že mi v posledních příspěvcích chybí čárky. Místo čárky mi pokaždé vyskočí písmeno U. Nejde ani otazník. Tečku napíšu normálně a také jsem nikde nepozorovala žádnou jinou anomálii na klávesnici. Ostatní písmena i znaménka fungují normálně. Nikde jsem nic nezmáčkla.

Nevíteu prosímu kde je chybaU

Děkuji - Jaga.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli píšete ze stolního počítače nebo notebooku, zkuste jinou klávesnici. Tak se vyloučí nebo potvrdí porucha samotné klávesnice.

jirib
hodnocení

1x
Chyba,je,někde...,
U vás...restart mobilu nebo počítače...

ajtak
hodnocení

0x
Restartuj picitac.
Nepomuze li, pozvi ajtaka

hodnocení

0x

Jaký máš počítač a jaké je vsupní zařízení(model, výrobce), jaký je operační systém?

Na linuxu spusť a poš.i výstup: localectl
Na windows: osk a podívej se vedle hodin(případně ovládací panely-klávesnice) jaký je layout

Můj tip je, že v v té (konkrétní )klávesnici se nějak přerušily dráty a bude víc kláves dělat chyby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]