Nejste přihlášen/a.
Dobrý denu
možná jste si všimliu že mi v posledních příspěvcích chybí čárky. Místo čárky mi pokaždé vyskočí písmeno U. Nejde ani otazník. Tečku napíšu normálně a také jsem nikde nepozorovala žádnou jinou anomálii na klávesnici. Ostatní písmena i znaménka fungují normálně. Nikde jsem nic nezmáčkla.
Nevíteu prosímu kde je chybaU
Děkuji - Jaga.
Jestli píšete ze stolního počítače nebo notebooku, zkuste jinou klávesnici. Tak se vyloučí nebo potvrdí porucha samotné klávesnice.
Jaký máš počítač a jaké je vsupní zařízení(model, výrobce), jaký je operační systém?
Na linuxu spusť a poš.i výstup: localectl
Na windows: osk a podívej se vedle hodin(případně ovládací panely-klávesnice) jaký je layout
Můj tip je, že v v té (konkrétní )klávesnici se nějak přerušily dráty a bude víc kláves dělat chyby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.