Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to trvá tak dlouho? Z MP4 na AVI

Od: astik odpovědí: 6 změna:
Proč se mi v průběhu converze z MP4 na avi po nějaké době napíše pauza? Tím to stojí a ubíhá zbytečně čas. Všude píšou, že to trvá pár minut, a mně to trvá půl dne. Minimálně! Je to program Aiseesoft!
Proč to trvá tak dlouho? Z MP4 na AVI

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Protože máte pomalý počítač nebo nevhodný (či nevhodně nastavený) software pro konverzi.
Můžu se zeptat, proč to převádíte? A z jakého formátu do jakého? (neptám se na MP4 a AVI, ale třeba z H.264 do DivX).
Na čem to pak chcete přehrát, že to potřebujete mít zrovna v "AVI"?
astik
hodnocení

Protože mi TV na chalupě MP4 nepřehrává. Avi většinou ano. A jelikož tam nemám příjem, tak si občas pustím flashku. Jinak to vypadá, že se to zastaví, když mi po nějaké době "vypne" monitor. Což je taky na hlavu. A ano, máte pravdu, PC mám starý a pomalý. :(
astik
hodnocení

Tak jsem vypnula vypínání obrazovky a snad to pomůže, že se už nebude dávat pauza.

hodnocení

0x
Převádite zbytečně. Problém není v kontejneru (avi, MP4), ale kódu videa a zvuku. Nevysvětlují, plno vysvětlení a návodů zde i na Internetu.
26.5. už jste se ptala a vysvětlil jsem jak na překódování.
poradte.cz/...
Doporučuji - odstřihnout asi 30 až 50 vteřin filmu (např. programem Avidemux), činnost na chvilku.
Překódovat ústrižek do video kódu uvedeného u TV. Pozor na bitrate, stačí 1200 a snímkovou frekvenci. Vyzkoušet v TV.
- Pokud TV umí MP4, umí i AVI kontejnery pro video a zvuk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]