Nejste přihlášen/a.
žádný. Protože je herní, tak má vyšší spotřebu. Budete tak všude s sebou tahat zdroj, protože bez něj se notebook podtaktuje a herně už není moc použitelný. Stejně tak budete tahat chladící podložku jinak se začně přehřívat a opět podtaktovávat. Samozřejmostí je myš, ale protože na hraní jsou bozdrátové na houby, tak myš s kabelem a nejpíš i podložku pod myš. Časem vám dojde že i klávesnice na noteboku není moc ideání a tak jí nahradí klasická, případně herní klasická klávesnice. Tohle vše se vám velice rychle nebude chtít někam tahat a tak to bude ležet vše zapojené doma a protože obrazovka je relativně malá, tak noťas připojíte k TV, nebo si pořídíte pořádný monitor. Takže z herního notebooku se vám stane rychle zatarávající domácí počítač s velmi omezenou možností upgradu.
Tenhle postup jsem už viděl u tolika lidí...
Zopakuji svou odpověď na podobnou otázku z letošního března... tam měl tazatel strop o 10.000 níže, ale odpověď je stejná i pro Vás...
To je takový bájný jednorožec... Všichni by ho chtěli, ale nikdo ho nezíská.
Jednoduše řečeno skutečně herní notebook bude mnohem dražší, než 20.000,- . A notebook za tuhle cenu nebude herní i když to o něm bude tvrdit prodejce i výrobce. Za tuhle cenu je to otázka mnoha kompromisů.
Pro příklad... nedávno jsem pokukoval po novém PC pro sebe. Zdaleka to není herní špička, ale zvládne je velmi obstojně. Cena od 45.000,- nahoru. Nu a notebook bývá ve stejné konfiguraci dražší než stolní PC. Shodou okolností mi dnes přišla nabídka na novinkové herní grafiky od nVidie... cena jen za grafiku 65.000,-.
Takže jestli hledáte herní notebook za dvacku, tak hledáte jehlu v kupce sena. Notebook to bude, ale rozhodně ne herní.
Zdroj: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.