Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herni notebook kolem cca 20 000Kč

Od: tony* odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
vybirám herni notebook kolem 20 tis.Kč a chtel bych se zeptat, ktery byste me doporucili dle vasich preferenci? Nepreferuji zadnou znacku, zatim se mi libi dle recenzi Lenovo gaming 3.
Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To je takový bájný jednorožec... Všichni by ho chtěli, ale nikdo ho nezíská.

Jednoduše řečeno skutečně herní notebook bude mnohem dražší, než 20.000,- . A notebook za tuhle cenu nebude herní i když to o něm bude tvrdit prodejce i výrobce. Za tuhle cenu je to otázka mnoha kompromisů.

Pro příklad... nedávno jsem pokukoval po novém PC pro sebe. Zdaleka to není herní špička, ale zvládne je velmi obstojně. Cena od 45.000,- nahoru. Nu a notebook bývá ve stejné konfiguraci dražší než stolní PC. Shodou okolností mi dnes přišla nabídka na novinkové herní grafiky od nVidie... cena jen za grafiku 65.000,-.

Takže jestli hledáte herní notebook za dvacku, tak hledáte jehlu v kupce sena. Notebook to bude, ale rozhodně ne herní.

hodnocení

0x

Vas rozpocet staci tak na bezny stroj na surfovanie netu a pisanie vo Worde. Na herny NTB si pripravte aspon dvojnasobnu sumu.

krtek6
hodnocení

0x

Za herní notebook byly vždy považovány stroje +30tis...dneska tak +50...za 20tis koupíš lepší kancelářskou škatulu

joudic*
hodnocení

0x
za 20 je lepsi kancelarsky, z bazaru za 20 uz se da leccos slusneho sehnat, taky by bylo zahodno se rozmyslet, jestli opravdu potrebujete prenosny comp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]