Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi mažou inzerát?

Od: petricekantonin odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Včera jsem vložil na inzertním server Bazoš.cz 6 inzerátu , soukromých věcí co nepotřebují , jenže hned po vložení mi je Bazoš smazal, tak jsem dnes ráno opět znovu vložil 6 inzerátu, a zase mi je smazaly , při čemž , mi blokly telefonní číslo ,takže už nemohu vůbec vložit jakýkoliv inzerát, při dotazu na jejich podporu mi napsaly- litujeme ale k vašemu případu se nemohu nijak vyjadřovat,

Vůbec nechápu co si pod tím mám představit...

Máte nějaké rady jak se odvolat nebo jak mohu jinak inzerovat?

Děkuji

Petříček

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Inzertních serverů je víc.

hodnocení

0x

K tématu něco zde.. poradte.cz/...

Můžete to dát např. na Marketplace, je to zdarma a topovat můžete 1x za 7 dní

petricekantonin
hodnocení

Ano , to já vím , jenže Bazoš byl bez problému a navštěvuje ho hodně lidí tudíž , je vyšší šance na prodání, nevím co se to děje ale poslední 2 měsíce, skoro všem promazávájí inzeráty, přitom dodržuji podmínky.

hodnocení

0x

Nevím podrobnosti o Vašem inzerátu, ale mě vždy napíšou, proč tento inzerát nemůžou uveřejnit. Opravím to a hotovo.

hodnocení

0x

Problém bude v hromadném podávání inzerátů, nebo jde firemní inzeráty . Tam má jít asi o placenou inzerci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]