Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jako nepíšeš, co máš za PC, ... mě se něco takovýhodle stává u laptopa po probuzení z režimu spánku (hibernace -W10).
Tedy včera jsem jel přes WiFi, protože mi nenajel síťový adaptér Ethernet a dneska zase normálně najel ...?
Co jsem zatím vyžhavil ze strejdy Googla, tak by mohla být chyba v ovladači - zkusit najít novější ovladač a přeinstalovat.
Nebo zkusit odškrtnout zatržítko "Povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie v Řízení spotřeby (Správa napájení). Ale asi to bude mít násladek, že funguje pak i když je počítač vypnutý, -tedy síťová kartaje stále napájena.
Nebo koukni taky ještě sem: poradte.cz/...
Samotnýho by mě zajímalo, jestli někoho něco podobnýho taky nepotkalo a hlavně, jak to vyřešil Ď.
Zdravím, dneska jse se k tomu teprve dostal, restartoval jsem router a od té doby věe běží. díky za radu.
Tak to teda držím palce ...
... Tak už jenom poznámku ... ještě jsem vyčetl, že by mohlo pomoct ve Správci zařízení odebrat síťovou kartu a restartovat počítač. Po spuštění by si měl kartu automaticky najít a nainstalovat (znovu) sám ... a pokud byla někde nějaká chyba, tak by ji měl odstranit (nainstalovat ovladač správně) .
... a k tomu bych měl taky poznámku, když jsem to udělal poprvé, tak mi zamrazilo - protože počítač kartu nenašel !
tak jsem si řekl dobrá ... laptop stávkuje ... i udělal jsem mu reset obratem znova (podruhé).
To už ho srovnalo a karta najela. Zatím mám první start z hibernace a najela ... tak to budu taky testovat dál .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.