Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SSD Disk

Od: cvrky odpovědí: 7 změna:
Zdravím, mám v plánu si koupit SSD disk, prosím o radu na jakou značku se zaměřit Samsung,WD,Kingston,Crucial budu chtít koupit 240,250GB prosím o poslání linku dobré koupě. Jde spíše o rychlé načítání her. Díky za pomoc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Zkus si přečíst zdejší diskuzi z února.

Lepší odpověď asi dostaneš na PC diskuzních webech, kde sledují novinky a ceny průběžně.

hodnocení

0x

Nejlepší poměr ceny a kvality jsem našel tady. Záruka 3 roky, rychlost ok. Tedy pokud jde jen o běžný SSD.

lmgify
29.06.19 21:18

levněji v případě zaslání bez pošty - což neexistuje... comfor má pobočky po ČR s vyzvednutím zdarma. Jinde i za vyzvednutí platíte...

Levněji neznám.

lmgify

Souhlasím. Počet prodejních a výde/... je impozantní.

Levnější Suntech je jen v Praze.

hodnocení

0x
Za poslední půlrok jsem namontovat třikrát Crucial BX500 a všichni jsou plně spokojeni.
lmgify

Narozdíl od toho Patriota Crucial neudává počet I/O operací (přístup k velkému počtu typicky malých souborů) a dále celkový počet zapsaných dat má 80TB (Patriot 180TB).

To jen na doplnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]