Co si představuješ pod pojmem kopírování webových stránek? Načítání zdrojového kódu? Uložení webu pro čtení offline? To není otázka systému ale funkce prohlížeče. Musíš upřesnit o co jde. doplněno 27.05.18 14:25:365tipu.cz/... Mohl bych to opsat a tvářit se že to mám v hlavě ale proč Jinak když nejde o to zkopírovat celý web tak lze použít normální funkci v prohlížeči - ul požít stránku pro použití offline. Velká trojka ( chromium, Opera, Firefox ) to umí.
jann*
Uložení webu pro čtení offline. V linuxu myslím, že je to něco jako wget.
Ne ta funkce v prohlížeči kopíruje jen obsah aktuální stránky. Prvky pro přesměrování nejsou aktivní. To bys musel kopírovat stránku po stránce. Je to určené spis pro stránky s větším obsahem textu abys to nemusel číst okamžitě a mohl si to v prohlížeči vyvolat dodatečně i bez nového připojování na internet.
jann*
Je ten isobuster (jak píšeš zde: poradte.cz/... plně funkční zadarmo a jde s ním obnovit omylem smazaný soubor na paměťové kartě?
Na obnovu ztracených souborů je dobrá Recuva. Malý program, výborný a v češtině. Isobuster je na kopírování vyrobí bitovou kopii předlohy ( například chráněné hry nebo DVD) Pod Linuxem pak z terminálu photorec Ten je sice v angličtině ale není složitý na pochopení
jann*
A něco lepšího než Recuva pod Windows? Recuva nevyhledá smazané soubory .amr, ale kupodivu obrázek.jpg přepsaný souborem .amr to vyhledá. A hodí se i Recuva na obnovu dat z poškrábaného CD?
Na poškrábané CD je právě ideální ten Isobuster. Pokud není úplně zničený , umí nastavit načítání disku při nízkých otáčkách , vyhledat poškození a nahradit je nulami. Zázraky samozřejmě nedokáže ale je dobrý. Jeho bezplatné alternativy ale neporadim. Jako bývalý warezák jsem si vždycky dokázal poradit i bez nákupu Co se týče náhrady Recuva tak bych zkusil hodit nějaký Linux na flešku nabootoval z něj a zkusil spustit photorec přes terminál. Při spuštěni z DVD by to nefungovalo, balíček photorec nebude v základu a bude se muset doinstalovat a DVD dodatečný zápis neumožní.
Co se silnějších nástrojů než je recuva, pro Windows, napadá mě akorát recovermyfiles ( nebo možná recoverymyfiles teď nevím jestli tam to Y je nebo není ) Ten uměl opravdu zázraky ale to jsme opět v oblasti warez protože je placený. Kdysi jsem si s těmihle programy dost vyhrál ale dneska mi už asi ujel vlak. A kromě toho linuxový testdisk ( photorec je jeho součástí ) je tak dobrý že shánět warez pro Windows je pro mě zbytečné.
Nebo si musis zprovoznit cachujici proxy server. Pak na vse co klikes a vse co uvidis v prohlizeci se ti zaroven ulozi do pocitace. I takove veci, ktere normalne "nejdou" stahnout z webovych stranek.
jann*
Je wget dostupný bez toho abych něco stahoval. Četl jsem, že snad v PowerShell. Je to pravda?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.