Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vlastním tiskárnu HP PSC 1410, která je již po záruce. Pořád různými způsoby stávkuje a nechce fungovat. Poslední problém je v instalaci kazet. Koupil jsem nové originální kazety přesně pro svoji tiskárnu. Chvíli fungovali a vytiskli jsme pouze pár stránek. Avšak poté jsme v místnosti s tiskárnou hýbali nábytkem a abychom ji nepoškodili, odpojili jsme ji a přemístili. Po pár dnech jsme ji znovu zapojili a tiskárna nám začala hlásit problém. Objevilo se mi na počítači okno, ve kterém bylo upozornění, že jsou v tiskárně vloženy nesprávné kazety. Tak jsem otevřel dvířka tiskárny a zkontroloval, jestli tam nejsou nesprávné kazety, jenže tam byly stále ty kazety, které jsem nedávno koupil a které tam patří. Zkusil jsem tiskárnu opakovaně zapnout a vypnout, jenže výsledek zůstal stejný. Dokázal by mi někdo z vás poradit, co mám delat? Děkuji, Lukáš.
Známý problém - tiskárna vytiskla stanovený počet stránek, daný výrobcem...ten se vymlouvá, že z důvodu ochrany uživatele (zajištění kvalitního tisku) máte dát tiskárnu do servisu (některé tiskárny hlásí na displeji - SERVIS...); prostě budete hledat řešení a tím pádem se obrátíte na servis...ten vymění zásobník odpadního inkoustu, resetuje tiskárnu a pokud je zbytek v pořádku, dostanete ji za cenu servisních prací a materiálu zpátky (pokud je v záruce, mělo by to být zdarma). Ale zkuste pro jistotu vytáhnout cardridge a vyčistit kontakty (podívejte, zda jsou čisté)...další možností je RESET tiskárny, jsou různé postupy...je třeba hledat...jinak novou...ale hrozí nebezpečí, že pokud je "nádržka"plná, hrozí znečištění tiskárny i okolí...v nádržce je savý materiál a ten bývá nasáknutý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.