Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je rozdíl mezi tiskárnou Brother a HP

Od: lole odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebuji poradit. Rozhoduji se mezi tiskárnou Brother a HP co byste mi doporučili z toho každý chválí něco jiného tak nevím co vybrat. Díky předem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskejpepik*
hodnocení

0x

ve srovnávačích zboží bývají recenze přímo těch, kteří si konkrétní model pořídili. vycházel bych z toho

imnotlizzard2
hodnocení

0x

Sice neznám Brother ale jsem si jist že brother se zaměřuje na tiskárny narozdíl od HP která dělá ve všem.

hodnocení

0x

Málo informací. Podívejte kolik parametrů bychom potřebovali, abychom poradili ...

printpartners.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Už jsem tu někde psal, spoustu let jsem používal výhradně tiskárny HP, inkoust i laser. Pak jsem pozoroval, že čím novější typ, tím horší. Drahé náplně, problémy s kompatibilitou, potíže s ovladači, atd. atd. Letos jsem koupil laser Brother a zatím spokojenost.

Před dvěma lety jsem produkty od HP přestal kupovat. Samá reklamace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]