Nejste přihlášen/a.
používám Mozilla Firefox a nejsem s ním spokojená ,věčně hlásí že nereaguje ,nějaké stránky (např Tesco online) jsopu neuvěřitelně pomalé ...atd -pokud chci změnit prohlížeč tak na jaký by jste doporučovali a jak? -MUSÍM NEJDŘÍV NAISTALOVAT NOVÝ A PAK TEPRVE Mozillu Firefox odinstalovat nebo?...děkuji
dnes mám Google chrom a explorer - pokukuju (zatím jsem dal tatíkovi) po prohlížeči Seznam ...
Dobrý den, můžete mít i více prohlížečů (a dokonce i spuštěných zároveň). Já jsem přešel po letech z Firefoxu (pro jeho pomalost a zatěžování procesoru) na Google Chrome a jsem spokojen. Takže, zkuste Google Chrome (Firefox si můžete ponechat). Zdravím!
ivy5 - klidně si vyzkoušejte více prohlížečů. Ovšem, v každém z nich věnujte pozornost jeho nastavení, aby dobře fungoval.
Nemůžu si vynachválit Maxthon, a taky mám souběžně Edge, ale to jen proto, že je součástí systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.