Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chystám se vyměnit zákl.desku, jenže moje Windows budou nelegální. Nedá se stím něco udělat? Nechce se mě kupovat nové, už takhle vrážím dost peněz do obnovy PC.Díky moc...
Tak napis Jeziskovi
P.S. Vis, ze piratstvi je poruseni zakona? Programatori z Microsoftu stravili takovych let abys mohla tedka pouzivat Windows a chteji dostat za svou "kvalitni" praci zaplaceno.
PS2 a jeste k tve otazce. Pokud tedka mas legalni windows (?), proc by se vymenou zakladni desky mely stat nelegalnimi? Mas instalacni CD svych puvodnich windows?
Už se ten samý problém tu řešil nedávno poradte.cz/... jde o to, že když vyměním desku, windows(oem) bude nelegální, poněvadč jsou vázané k té desce
co je příčinou výměny zákl.desky - nový procesor, protože patice nesouhlasí?
Měnili jsme u kámoše zákl.desku (tma - vyfouklý kondenzátory) a vše ostatní zůstalo (CPU, HDD, GF, RAM, mech. CD a DVD vypal., modem) - nic se neděje, vše je funkční. Tak nevím?
Je tu teda někdo, kdo mi odpověděl, k čemu je vázám můj OS, Win XP Home SP2 OEM. Díky moc!
Myslím si, že nejlepší budou informace z první ruky - tj. přímo od Microsoftu: microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.