Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jiný vyhledávač

Od: vojta1996 odpovědí: 4 změna:

Mám problém u prohlížečů na seznamu. Když chci najet na nějakou stránku, tak se mi to automaticky přesměruje do prohlížeče serveru yahoo. Občas sem tam vyskočí automaticky stránka, která nejde zavřít. Neví někdo jak na to?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x
vojta1996
hodnocení

Díky. Ale stejně mi to v ničem nepomůže. Zkoušel jsem z toho co tam píšou skoro všechno a nic.

iz*

Tak zkuste i ten zbytek, třeba něco zabere.

A do budoucna sledujte každou instalaci, čtěte, co instalační program píše, vybírejte "vlastní instalaci" a v ní ODškrtněte vše, co nainstalovat nechcete. Ušetří Vám to problémy podobné tomu dnešnímu.

hodnocení

0x

V nastavení prohlížeče najdi "vyhledávač" a nastav jako defaultní ten, který si vybereš z nabídky, nebo dosadíš adresu jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]