Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Mám W 7 a můj známý mi bude dělat přeinstalaci na W 10.
Mám si zálohovat data z disku C.
Jaká data si mám zálohovat?
Děkuji za odpověď.
Nezálohovat nic? Dobrá rada nad zlato ... Zálohujte si osobní data, fotky, videa, případně ovladače hardware který používáte, soubory Wordu, Excelu, PDF. Nezapomenout na poštovní adresy, Skype kontakty atd.
Z postovniho programu si ulozis emailove adresy.
Najdi si jakej SW na mejly pouzivas a urcite najdes navod.
Já už mám upgrade za sebou a protože to proběhlo tak nějak samo přes noc, tak jsem nezálohovala nic a stejně mi nic nechybí, ani nepřebývá. Jediná drobná vada byla, že mi nešly spustit hry od Špidly, tak jsem dle rady jednu odinstalovala a při nové instalaci mi to samo stáhlo a nainstalovalo DirectPlay. Win 10 se mi moc líbí, používám jeho nový prohlížeč MS Edge a ani jednou mi nespadl internet, což se mi dřív stávalo často.
Ráda bych ještě upozornila na skvělou vychytávku - v nabídce START se po kliknutí levým myšítkem objeví "dlaždice", což je jistě milé uživatelům verze 8 ( 8.1 ), pravé myšítko zobrazí nabídku podobnou Win 7
Skutečně se mi OS nainstaloval sám:
No já vřele doporučuji udělat ne jen zálohu ale celou bitovou kopii disku (disků) a spouštěcí médium.
Pán co mi to bude přeinstalovávat se vyzná, jen já nevím co všechno zálohovat,protože všeho mám moc
Mohu sem umístit ofocená data z disku C abyste mi poradil, co zálohovat?
Tohle je jediná smysluplná rada v celým vlákně. Kup si externí disk, na něj si dej bitovou kopii disku a máš tam ABSOLUTNĚ vše. Navíc, kdyby ti desítky z nějakýho důvodu neseděli, sice se můžeš měsíc vrátit na původní systém, po měsíci máš smůlu. Ovšem z bitový kopie se vrátíš na původní systém kdykoliv, třeba po roce.
Já mám udělaný bitový kopie jak Acronisem, tu jako hlavní a jen pro strýčka příhodu, co kdyby náhodou, mám i obraz od Windowsu.
Mě se z knihovny neztratilo nic, myslím, že někde bylo ujištění, že data zůstanou zachována. Ale dělal jsem to z W8.1. Zato z programů se mi vypařilo: CCleaner, PDF program, samozřejmě Office, sice ten Word, co tu je je dobrej, jen trochu jednodušší. Po doinstalování vše jede dobře.
Mám v PC(Stolní)2X.Disk 500GB -C:kde je operační systém WIN. a druhý Disk jako záloha v PC-80.GB na něm mám zkopírováno z Disku C.- Dokumenty-Fota-Programy Instalačky- a jiné o co bych nechtěl přijít.Když jsem upgradoval z Win.7 na Win.10 Tak jsem jen odpojil v PC Disk Zálohu 80GB.(Pro jistotu)a upgradoval Win-10 na Disk C:500GB.Po upgrade z Win.7na Win.10 mi něco v PC zůstalo a co se stratilo tak jsem zkopíroval ze zálohy 80GBDisk kterou jsem po upgrade znovu v PC připojil.Možná jsem vše dělal složitě a jde to jinak,ale takový expert nejsem.No teď mám Win.10 a dále co se mi hodí zase hodím na Disk 80GB-Záloha(Zálohu budu v PC vyměňovat za Disk160GB-80GB mi už nestačí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.