Nejste přihlášen/a.
Od včera nejde posunovat seznam.cz, ale jiné stránky ano. Poradíte, co s tím?
Dobrý den, dotazu rozumím tak, že Vám nejde při pohybu kolečkem na myši to posouvání stránky Seznam. Zkuste tam někam klepnout do volného prostoru na stránce a zkuste to kolečko. Nebo na té stránce zmáčkněte na klávesnici 2x F5. Případně potáhněte posuvník u prohlížeče tahem myší a potom zkuste kolečko. Zdravím!
doplněno 06.04.16 21:21:blesik - ano, ta stránka se musí rozhýbat. Mně se toto stává často na Google a musím tu stránku také rozhýbat (jak jsem už psal). Zkrátka, něco udělat.
Možná jste si něco stáhnul... zkusil bych to pročistit. Máte nějaké programy k čištění PC?
nějaké odkazy jsou zde - ale pro jistotu to nechte na něm - ať nemáte zbytečně více programů na čištění... poradte.cz/...
A Jéžiši, to zas bude! Asi nějaký program bude, musím se zeptat manžela, až přijde domů. Jen šel včera spát, tak to kleklo a ještě jsem ho dnes neviděla. Budu muset počkat, sama tro jistě nevyřeším, spíš zkomplikuju. Ale díky za radu. Myslela jsem, že to třeba zvládnu sama, no asi nezvládnu. Ale zase umím třeba krásný dorty...
A zkoušela jste to vypnout a zapnout? Prohlížeč, případně celý počítač.
To není legrace, to je základní úkon
Díky všem za rady. Myš nemám (mám kočku). Aleč už to manžel vyřešil a já zatím alespoň něco upracovala na zahradě, abych to přežila! Prý stačiulo jen stránku zmenšit. To jsou mi věci! Mně z toho samochodu někdy klepne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.